stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ou
ou
0 19.03.2024 11:24:53

Andreja Jernejčič predstavila sedmo knjigo: Darilo za čudovito osebo v dveh jezikih

Na zabavi ob izidu knjige je bil tudi predsednik vlade dr. Robert Golob s partnerico Tino Gaber
Barbara Reya in Borut Cvetko/Mediaspeed
Dogodka se je udeležil tudi predsednik vlade dr. Robert Golob in več sto znanih poslovnežev. S to knjigo je lahko vsak še uspešnejši in bolj srečen.

»Če bi to, kar je v knjigi, znala pred desetletjem, bi bila danes srečno poročena, z mnogo otroki in že v 'penziji',« je o tem, kaj prinaša sedma knjiga Darilo za čudovito osebo, povedala avtorica, znana strokovnjakinja za komuniciranje, piarovka in managerka Andreja Jernejčič. Na obeležitvi knjige so nastopila številna znana imena, med njimi Tanja Skaza, Jure Godler, Helena Blagne, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Sebastian in Marko Hatlak. Med obiskovalci pa je bil tudi predsednik vlade dr. Robert Golob s partnerico Tino Gaber.

Darilo za čudovito osebo vsebuje spoznanja, misli in usmeritve, kako je vsak lahko še bolj srečen in uspešnejši. Kot je dejala avtorica, je knjiga plod njenih osebnih izkušenj, vključuje pa tudi njene šibke in intimne lastnosti: »Doživeti je treba veliko težkega, žal tudi grdega, žalostnega, da lahko postaneš močnejši. Vendar ni dovolj biti le močan. Treba je čutiti s srcem in biti srčen, da si lahko srečen.« V knjigi je izpostavila, kako se osvoboditi toksičnih ljudi, si vzeti čas zase, ceniti sebe, spoštovati, biti samozavesten, a hkrati ne ošaben, ter najti mir v sebi in biti miren. Kot pravi, s knjigo boste še uspešnejši in hkrati bolj srečni.

Andreja Jernejčič, ki jo sicer poznamo kot piarovko, strokovnjakinjo za komuniciranje in javno nastopanje, je doslej izdala že šest knjig na teme medijev, komuniciranja, kriznega komuniciranja in javnega nastopanja. Tokrat je v knjigi za osebno rast prvič strnila motivacijske misli in spoznanja, ki lahko vsakega posameznika opolnomočijo ter usmerijo k lepšemu, pogumnejšemu, uspešnejšemu in srečnejšemu življenju.


»Andreja naše podjetnike z znanjem in srčnostjo prenaša v svet, to zna le ona. Občutila sem izjemno toplino in srčnost na tem dogodku, kar je značilno le za Andrejo. To, kar počne, je vedno prežeto z globoko predanostjo in ljubeznijo,« je izpostavila Tanja Skaza.

»Iz njenih besed sem že marsikaj naučil, čeprav sem marsikaj tudi pozabil. Vendar sem prepričan, da me vsebina te nove knjige ne bo zapustila tako hitro,« je med drugim v humornem nastopu dejal Jure Godler.

Na dogodku smo opazili številne direktorice in direktorje, med njimi tudi Sabino Sobočan iz Varisa, Jana Benčina Heningman iz BKS Slovenija, Sanja Savič, partnerico PricewaterhouseCoopers, Francija Pliberška iz MIK Celje, Janija Janša iz Krvavca, Branko Viltužnik iz Inštituta Petra Novaka, Valeryja Arakelova, direktorja Rimskih term, Katjo Kraškovič iz GEA Collegea, Andreji sta med drugim čestitala tudi glasbenika Lado Leskovar in Luka Markus Štajer ter župani Saša Arsenovič, Igor Marentič, Branko Kidrič in Andrej Kavšek.

Knjiga avtorice Andreje Jernejčič se lahko naroči na njeni spletni strani: https://andreja-jernejcic.si/.

Značke: knjiga, jernejčič

Članki iz rubrike