volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 05.02.2024 14:01:23

Edinstvena zabava za vso družino: Harlem Globetrotters se vračajo, prihajajo največji mojstri košarke na svetu!

Košarkarska akrobatska skupina Harlem Globetrotters se bo 4. marca 2024 v okviru svetovne turneje ustavila v ljubljanski Hali Tivoli.

Kaj? Ne zamudite edinstvene priložnosti, da postanete del svetovno znane globalne turneje Harlem Globetrotters, ko zavzamejo igrišče s trenutki izjemne košarkarske inovacije in neprimerljive ZABAVE za navijače. Oglejte si zvezde Globetrotterja V ŽIVO, kako PREIGRAVAJO, SE VRTIJO in ZABIJAJO KOŠE na poti mimo svojih neizprosnih tekmecev, Washington Generalsov! Presenečeni boste nad novimi osupljivimi triki, mojstrskimi veščinami vodenja žoge in VELIKO SMEHA z NOVIMI neprimerljivimi priložnostmi za sodelovanje navijačev pred igro, po tekmi in med igro.

Kdo? Oglejte si kako Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham in Thunder – če naštejemo samo nekatere – krožijo okoli Washington Generalsov NA IGRIŠČU in vzbujajo NAVDUŠENJE V MNOŽICI. Morda se boste celo znašli na sredini igrišča kot del POVSEM NOVEGA, Z NAVIJAČI POLNEGA spretnostnega šova ob polčasu!

Kdaj? 4. MAREC 2024



Kje? HALA TIVOLI-LJUBLJANA

O Harlem Globetrotters
Svetovno znani Harlem Globetrotters – začetniki košarkarskega sloga, ki ga izvajajo dinamični športniki z neprimerljivimi veščinami in vplivneži današnje igre. Ekipa je svojo ikonično blagovno znamko košarke predstavila v več kot 124 državah in ozemljih šestih celin od leta 1926. Zmagovalci 2 nagrad Cynopsis za športne medije in Emmy®, nominirani za svojo uspešnico tedenske serije NBC, "Harlem Globetrotters: Igraj naprej," še naprej podirajo ovire in ostajajo vodilni na področju raznolikosti, pravičnosti in vključenosti. Ponosni novinci v Spominskem hramu košarkarskih junakov v Naismithu nadaljujejo z njihovo misijo v košarkarski igri in svetu zagotavlja vznemirljivo in interaktivno zabavo. Če ste kdaj videli strel iz skoka, zabijanje ali zadetek s polovice igrišča, ste bili priča kreativnim potezam, ki so zaslovele z Globetrotters. Harlem Globetrotters International, Inc. je hčerinska družba Herschend Enterprises, največjega družinskega tematsko zabavnega podjetja v ZDA.

Članki iz rubrike