stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 27.12.2023 12:11:54

Gradimo, da traja: Marles bo tudi v novem letu soustvarjal prihodnost

Zavezani trajnostnemu razvoju, inovacijam ter kakovosti, v podjetju Marles uspešno zaključujejo leto, ki je postreglo s številnimi priložnostmi. Tudi v prihodnje bo v ospredju ostala njihova vizija gradnje sodobnih, trajnostnih in varnih domov ter drugih objektov, ki postavljajo nove standarde tako na slovenskem kot tudi mednarodnem trgu.

Leto, ki je za podjetjem Marles, ni samoumevno, je plod bogatih znanj in izkušenj celotnega tima, ki so ga obdržale in še bolj utrdile na vrhu največjih in najuspešnejših slovenskih proizvajalcev lesenih montažnih objektov.

V iztekajočem se letu so dosegli številne mejnike, med drugim so zgradili luksuzno turistično naselje Drenje – Wild Adriatic Way, ki odraža ambicije na tujih trgih. Temu projektu so na Hrvaškem dodali še vile v Ravniju in v Stipanih. V Nemčiji so zgradili večstanovanjske objekte, ki temeljijo na inovativnem – modularnem načinu gradnje, v Švici pa med drugim tudi 4,5 etažni montažni objekt.

Nadaljevali so tudi z več milijonsko investicijo v proizvodnjo, povečanje proizvodnjih kapacitet, avtomatizacijo in energetsko prenovo. So podjetje z najštevilčnejšimi certifikati za gradnjo, njihovo predanost pa še dodatno potrjujejo nagrade, med njimi pravkar prejeta »Nagrada kakovosti za montažne hiše« avstrijskega združenja za montažne hiše Österreichischer Fertighausverband. Hčerinsko podjetje Marles gradnja je letos od bonitetne hiše CompanyWall business prejelo tudi kristalno plaketo zlate bonitetne odličnosti za triletno poslovanje z eno od najboljših bonitetnih ocen.

Ob vseh letošnjih uspehih pa so v podjetju posebej ponosni, da so po uničujočih poplavah v Sloveniji lahko nudili hitro in učinkovito pomoč pri sanaciji poškodovanih objektov tako lastnikom Marlesovih hiš, kot tudi ostalim lastnikom montažnih hiš.

Sodelovanje in zaupanje ključna za nadaljnji uspeh
Skupaj s partnerji in sodelavci bodo tudi v prihodnje svojo pozornost aktivno usmerjali v to, kar počnejo najbolje – v gradnjo sodobno zasnovanih, trajnostnih in varnih montažnih objektov. Še naprej bodo gradili na dolgoletni tradiciji in čeprav zasledujejo ambiciozne poslovne cilje, jim je na koncu najpomembnejši zadovoljstvo strank, sodelavcev in tudi poslovnih partnerjev, ki jih spremljajo in podpirajo na poti trajnostne, inovativne in odgovorne gradnje.

Marles v letu 2023

Značke: marles, hiše, gradnja

Članki iz rubrike