profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ut
ut
0 05.10.2022 11:49:19

Ana Bucik, Dejan Fabčič in Robert Jenko na mebloJOGI®

meblo int
V ponedeljek je v mebloJOGI® prodajnem salonu v Kromberku potekala novinarska konferenca z mebloJOGI® ambasadorji dobrega spanja. Alpska smučarka Ana Bucik, para lokostrelec in dr. med. spec. int. med. Dejan Fabčič ter športni direktor kolesarskega kluba mebloJOGI® PRO-concrete, Robert Jenko, so predstavili svoje načrte za novo sezono in pomen podpore sponzorjev.

Konferenco je odprl direktor podjetja Meblo INT d. o. o., Rok Lozej, ki je za uvod poudaril družbeno odgovorno noto podjetja do zdravega načina življenja, kamor spada tudi kvalitetno spanje. Ker stremimo h kakovostnemu preživljanju prostega časa, smo tudi podporniki športa, saj so si naše in vrednote športnikov zelo blizu. Podjetje postopoma širi svojo podporo tudi na druge športnike in športe. Predvsem pa na take, s katerimi delimo iste vrednote.
Alpska smučarka Ana Bucik je skupaj z direktorjem podjetja, Rokom Lozejem, naznanila podaljšanje sponzorske pogodbe in predstavila načrte in cilje pred začetkom nove smučarske sezone. Veseli jo, da podjetje podpira lokalne športnike, od njihovih začetkov pa do končnih, zavidljivih rezultatov. Ana je zadovoljna s pripravami ter že komaj čaka na prve tekme ter se veseli nove sezone. »Verjamem, da nas čaka lepa zima. Imeli smo zelo dobre pogoje za trening, tako da smo uspeli narediti veliko. Seveda nas nekaj dela še čaka, ampak veselim zime, ki prihaja. Lani je bila že dobra, ampak smo imeli še prostor za napredek in letos bo treba te rezerve izkoristiti.«
Da podpora sponzorjev športnikom veliko pomeni, poudarja paralokostrelec Dejan Fabčič, ki trenira v okviru Lokostrelskega kluba Budanje. Fabčič je s ponosom naznanil, da je postal del mebloJOGI® družine ter se pridružil ambasadorjem dobrega spanja. Pove, da je njegova velika želja uvrstitev na tekmovanja lokostrelcev, ki niso para športniki, cilj pa so para OI v Parizu 2024. V letošnji sezoni je Dejan postal tudi državni prvak v tarčnem paralokostrelstvu.


»Zdaj vidim, da podpora sponzorjev res zelo veliko pomeni. Na ta način se bom lahko udeležil še dodatnih tekem v tujini, zastavili smo si zelo visoke cilje in je to nujno potrebno na moji poti. Poleg tega pa: če hočeš slediti vrhunskim rezultatom, moraš imeti vrhunsko opremo, vsaj v lokostrelstvu je tako in mislim da tudi v vsakemu strelskemu športu. Pri tem je podpora sponzorjev zelo zelo pomembna,« je povedal Fabčič.
Športni direktor kolesarskega kluba mebloJOGI® PRO-concrete, Robert Jenko, pa je spregovoril o vlogi podjetja v kolesarskem klubu ter o pomembnosti podpore mladih kolesarjev, da se lahko le-ti razvijejo v vrhunske športnike. Klub je valilnica mladih športnih talentov in lahko predstavlja odskočno desko tudi za največje svetovne klube, kot na primer Bahrain Victorius. V ta klub je prestopil bivši član goriškega kluba Matevž Govekar. »Zmagali smo štiri dirke in bili dvanajstkrat ali trinajstkrat na stopničkah. Rezultatsko je bilo super. Dobro je tudi to, da smo uspeli naše fante, tako Mihaela Štajnerja kot Matica Žumra uvrstiti v reprezentanco Slovenije za največja tekmovanja. Če se dotaknemo mlajših kategorij, zanimanje za kolesarstvo je tudi pri mladih na Goriškem v vzponu, na vsakem treningu imamo več otrok in da smo falango najmlajših povečali veliko bolj kot smo realno lahko sploh pričakovali,« je poudaril Jenko.
Novinarsko konferenco je zaključil direktor podjetja, Rok Lozej, ki je predstavil novosti v podjetju na področju digitalne transformacije ter naznanil novo mebloJOGI® spletno trgovino: »Kljub težkim časom v gospodarstvu, zaradi visokih cen energentov in pomanjkanju nekaterih surovin, Meblu INT uspeva zaradi trdnih dolgoročnih odnosov z dolgoletnimi dobavitelji, zagotavljati nemoteno proizvodnjo izdelkov za spanje. Nova spletna mebloJOGI® trgovina, ki bo objavljena v prihajajočih tednih, bo poskrbela za boljšo izkušnjo kupcev na spletu ter nudila veliko informacij za lažjo pomoč pri izbiri prave vzmetnice.«

Značke: meblo, ana-bucik

Članki iz rubrike