nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

(mb)
(mb)
0 26.05.2022 18:56:20

Ekosen z zmagoslavjem iz Radomelj

psno
Minulo soboto je v Športnem parku Radomlje potekal že drugi letošnji Poslovni pokal NZS, ki so ga po ogorčenem boju na zelenici osvojili v podjetju Ekosen. V finalu so bili z rezultatom 7:6 boljši od Odela Slovenije.

Team building, zabava, rekreacija, kanček tekmovalnosti, vse to in še več je popestrilo sobotno dogajanje, ki je bilo zaznamovano z obilo nogometne energije. Prek 100 nogometašev, ki so zastopali moštva Ekosen, Klemen transport, LTH Castings, Marmor Hotavlje, Mercator Ljubljana, Mercator Štajerska, Odelo Slovenija in ŠD Helios, so prizorišče zapuščali z zelo pozitivnimi vtisi, že junija (19. junij 2022) pa se bodo pridružili preostalim moštvom v idiličnem okolju Nacionalnega nogometnega centra Brdo.



"V juniju se vračamo na Brdo pri Kranju, kjer moštva že nestrpno pričakujejo dogodek. Ob tem zahvala Nogometni zvezi Slovenije, ki je z nami že od samega začetka. Prijave moštev so še odprte, zaključujemo jih v ponedeljek, 6. junija 2022," pred vnovičnim srečanjem moštev na igriščih Poslovne lige NZS pravi vodja projekta Matevž Brec.

Galerija

Članki iz rubrike