benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

TP Vision
TP Vision
0 21.04.2022 11:56:17

Osmega maja na teku Wings for Life World Run tecite za tiste, ki ne morejo

Tek Wings for Life World Run
TP Vision
Letos se kot globalni partner dogodku Wings for Life World Run pridružuje Philips Avdio, z namenom zbiranja sredstev za raziskovalne projekte. Partnerja si želita k teku spodbuditi čim širši krog ljudi jih na ta način motivirati, da poskušajo ostati fizično in duševno zdravi.

Dogodek je res edinstveno organiziran in tudi vi ste lahko del njega. Zelo enostavno je in poleg tega lahko tečete kjerkoli. Tek je namreč usklajen z aplikacijo Wings for Life World Run, ki omogoča, da tekači izberejo traso teka po svoji želji ter tako sodelujejo praktično od kjerkoli. Na Wings for Life World Run vsi udeleženci po svetu, tako tekači kot tisti na invalidskih vozičkih, startajo ob istem času. V Sloveniji bo to ob 13. uri.



Ciljne črte ni, saj je dinamična. Namesto fiksne ciljne črte 30 minut po startu na traso zapelje zasledovalno vozilo in začne loviti tekače in udeležence na invalidskih vozičkih, enega za drugim. Za tistega, ki ga vozilo ujame, je tek zaključen, vsakemu pa se izmeri pretečena razdalja, zato ni pomembno, ali ste poklicni športnik, ljubiteljski tekač ali popolni začetnik.



Philips Avdio je ponosen partner letošnjega dogodka Wings for Life World Run, saj s široko paleto športnih slušalk in zvočnikov vrsti atletov prinaša resnično udobje. Prav športnim slušalkam so pri oddelku Philips Avdio namenili posebno pozornost, saj so jih razvili v tesnem sodelovanju s kolesarsko ekipo Jumbo Visma. Razvili so svojo športno serijo GO z namenom večjega užitka pri aktivnem življenjskem slogu in športni vadbi in jo oplemenitili še z novimi prenosnimi zvočniki Bluetooth TAS4807 in TAS7807.



Vse, ki bodo kupili katerikoli izdelek iz serije GO, bo startnino za tek podaril Philips Avdio, 100 odstotkov vseh startnin pa bo namenjenih raziskavam poškodbam hrbtenjače.



Slušalke bodo med tem tekaškim dogodkom igrale ključno vlogo, saj bodo tekači poslušali zvočno spremljavo, ki jih bo vodila pred, med in po teku. Odločili se bodo lahko za predvajanje izbora glasbe v aplikaciji Wings for Life World Run, glasovna navodila pa se bodo predvajala, ko bodo potrebna.



Vsekakor pa se lahko strinjamo, da glasba blagodejno vpliva na naše počutje in motivacijo med športom. Ob glasbi lažje pozabimo, da tečemo ali kolesarimo, pomaga pa nam tudi držati tempo in prebroditi napore med treningom. Zato si izberite slušalke ali zvočnik, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju kondicije in telesnega zdravja ter podprite ta edinstven dobrodelni dogodek.



Kako sodelovati?

Ob nakupu izbranega izdelka, lahko kupci svoj izdelek registrirate na spletni strani www.go-wings-promotion.com in prejmejo edinstveni digitalni bon s kodo. Prenesite aplikacijo Wings for Life Run in aktivirajte svojo kodo ter tecite za tiste, ki ne morejo!



Za več informacij o ustreznih izdelkih in o tem, kako lahko pridobite svoj brezplačni kupon, obiščite spletno stran www.philips.com/wings-for-life-world-run.

Galerija

Članki iz rubrike