Šolta Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 03.05.2021 11:20:09

Novost podjetja Manner: Snack Minis v paketu

Hrustljavo-sladka nagrada za užitek doma.

Vsakdo od nas si zasluži več nagrad in trenutkov sreče doma. Trenutek užitka v udobju lastnega doma je postal še kako pomemben, ne glede na to, ali ste pri opravilih v kuhinji, se učite prek spleta ali izvajajte jogo v dnevni sobi. »Prigrizki kot majhna nagrada«, torej sladki grižljajčki v praktičnem paketu, ki omogoča večkratno zapiranje, so prava izbira. V ta namen podjetje Manner predstavlja nov izdelek, ki izpolnjuje ravno to potrebo: Snack Minis v dveh okusih mlečna čokolada in mlečna čokolada z lešniki v »paketu«. Hrustljavi in slastni prigrizki za vse družinske člane.


Osrednji del novih napolitank Snack Minis sta kremi med izjemno hrustljavima napolitankama. V variaciji z lešnikom vas poleg mlečne kreme zagotovo prepriča bogata plast 40-% lešnikove kreme z 10 % koščkov lešnikov. Pri čokoladni različici pa za idealen okus poskrbi 36-% kakavova krema z hrustljavimi koščki peciva.

Tako Snack Minis kot vse druge napolitanke in izdelke z vaflji podjetja Manner se izdelujejo v osrčju Dunaja, v domači pražarni. Logotip FAIRTRADE Cocoa na embalaži kupcu sporoča, da Manner uporablja certificirani kakav trajnostne proizvodnje, ki je v celoti skladen s standardom FAIRTRADE.

Značke: manner, napolitanke

Članki iz rubrike