kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 02.07.2020 21:07:33

Ti, tvoj prijatelj, tvoj sorodnik ... POSTANI ZVEZDA NA NASLOVNICI EKIPE SN

Želite zmagati na svetovnem prvenstvu, želite osvojiti zlato žogo, želite podpisati za Real, Barcelono, Olimpijo ali Maribor, želite osvojiti olimpijsko kolajno, želite na naslovnici edinega slovenskega časopisa videti svojo ekipo z lokalne rekreacije?

Vse to in še mnogo več vam lahko pričaramo z naslovnico našega in vašega časopisa, ki jo izdelamo posebej za vas in na kateri vam lahko ustvarimo katerikoli prizor, katerikoli motiv, katerokoli vsebino. Lahko jo naročite zase, idealna pa je za darila ob rojstnih dneh, fantovščinah, porokah in drugih praznovanjih.


Zamislite si svojo fotografijo ali fotomontažo, zamislite si svoj naslov in nam zgolj sporočite svojo idejo, naši tehnični mojstri pa vam bodo izdelali priložnostno personalizirano naslovnico Ekipe SN, ki bo lično uokvirjena zagotovo postala velika zvezdnica vsake zabave.

Če ste ob pogledu na nekaj vzorčnih primerov dobili svojo zamisel in željo videti na naslovnici sebe, svojega brata ali sestro, očeta ali prijatelja, za več informacij in naročilo pokličite na 01/5880-053.

Članki iz rubrike