pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 30.04.2020 12:25:20

Korak pred SLOVENIJO! Na Hrvaškem se bodo lahko na treninge vrnili tudi v dvoranah, a bodo nastale TEŽAVE

Liga ABA
Na Hrvaškem bodo od prihodnjega tedna skušali postopno obnavljati vse športne dejavnosti, ne le na prostem, temveč tudi v dvoranah. Kot je danes poročala hrvaška tiskovna agencija Hina, se bodo košarkarji Cibone v ponedeljek, 4. maja, pod posebnimi pogoji lahko vrnili k treningom.

Trener Ivan Velić bo moral zaradi vrnitve iz Bosne in Hercegovine dva tedna preživeti v samo osamitvi, zato ga bo v tem obdobju zamenjal pomočnik trenerja Bariša Krasić in kondicijski trener Ivan Antunović.

"Če bo mogoče, bomo delali do 1. julija. Načrtovali bomo tudi aktivnosti za naslednjo sezono, odvisno od tega, kakšen bo proračun za prihodnjo sezono in kakšno bo splošno stanje v športu glede na koronavirus. Upamo, da bomo lahko začeli priprave na naslednjo sezono veliko prej, kot je bila praksa prejšnjih sezon," je dejal Velić.



Na Hrvaške so že sredi marca zaradi pandemije prekinili vsa košarkarska tekmovanja, tudi mednarodna, v katerih tekmuje Cibona, Hrvaška košarkarska zveza pa se je 1. aprila odločila, da bo prekinila vsa tekmovanja.

V ligah, ki jih vodi Hrvaška košarkarska zveza, ne bodo razglašeni prvaki, v sezoni 2020/21 pa bodo v vsaki posamični ligi nastopili isti klubi, ki so igrali v sezoni 2019/20.

Članki iz rubrike