Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.06.2019 10:57:15

V Tivoliju tokrat prek 400 trojk na stezi in ena na odru

Pred dnevi so v ljubljanskem parku Tivoli izvedli že četrti Merkur Zavarovalnica Business Run Ljubljana, atraktiven tekaški dogodek, katerega osnovni DNK profil je sestavljen iz teka, hoje, mreženja in druženja med sodelavci ter odlične kulinarike in žive glasbe.

Letos so organizatorji na sončno četrtkovo popoldne gostili več kot tisoč šeststo ljubiteljev teka, glasbe in dobre hrane, od tega se je več kot štiristo trojk pomerilo na malce spremenjeni 3,5-kilometrski krožni trasi v Tivoliju. Tudi letos so nekateri tekli bolj zaradi druženja, drugi pa nadvse tekmovalno. Zato velja omeniti najboljše: v kategoriji ženskih ekip je vnovič zmagala trojka z imenom Atlantic punce (43:48) pred ekipama Travelover (44:40) in Amicus 6 (45:00), med mešanimi ekipami so bili najboljši Gledring Withcar 2 (36:20) pred Ultrales Inženiringom (38:48) in Pomgradom (42:16), med moškimi pa je zmagala trojka Gledring Withcar (33:28) pred Selectbox Race Teamom (34:45) in Španom (37:36).

BusinessRun2019_5114_190613_VP

Še najbolj zaželena trojka četrtega Merkur Zavarovalnica Business Runa pa se je tokrat predstavila dve uri zatem, ko je zadnji tekač prispel v cilj, in sicer na odru dvorane Tivoli. Tam so za zabavo in ples, ki se je potegnil prek polnoči, poskrbeli Nina Pušlar, Zlatko in Klemen Slakonja. Kot vselej je za izvrstna kreativna kulinarična doživetja poskrbel Jezeršek Catering.

Več o četrtem Merkur Zavarovalnica Business Runu Ljubljana, vključno z rezultati, najdete na http://businessrunljubljana.si/rezultati-teka-2019/.

Se vidimo, podružimo, odtečemo, najemo in zaplešemo tudi drugo leto na jubilejnem petem Merkur Zavarovalnica Business Runu Ljubljana!

Galerija
Značke: tek, druženje, šport

Članki iz rubrike