pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ue
ue
0 03.09.2018 11:34:42

ČUDNO! Zakaj Serena Williams NE PRAZNUJE rojstnega dneva svoje hčerke

Profimedia
Mnogi zvezdniki iz sveta športa, filma, estrade... imajo včasih res čudne poglede na svet. Čudne seveda za naše videnje, za njihove pa povsem normalne.

Najboljša teniška igralka vseh časov, Serena Williams, ki se trenutno bori za novo zmagoslavje na grand slamu v New Yorku, ne praznuje rojstnega dneva svoje hčerke, pa čeprav je na njo izjemno ponosna in je zeloi ljubeča mati, kar večkrat pokaže tudi z objavo na družbenih omrežjih.

Serena je lani 1. septembra rodila hčerko Alexis Olympia, njenega prvega rojstnega dneva pa v soboto ni praznovala. Zakaj? Serena je pripadnica Jehovih prič, katerim vera prepoveduje praznovanja rojstnih dnevov, ker naj bi bil to poganski običaj. "Olympia ne bo praznovala rojstnih dnevov. Mi smo Jehove priče in tega ne počnemo," je dejala Serena. 

Seveda teniška zvezdnica ni edina iz sveta slavnih, ki pripada Jehovim pričam, med drugim so oziroma pripadajo tej verski ločini tudi: pop zvezdnika Prince in Michael Jackson, raperja Ja Rule in Donald Glover, sloviti ameriški general Dwight Eisenhower, manekenki Naomi Campbell in Coco Rocha...

Članki iz rubrike