Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

ou
ou

Kompresijska oblačila Alphaskin Performance za boljše rezultate športnikov

Nogometaš Luis Suarez prisega na Alphaskin

Kompresijska športna oprema adidas Alphaskin športnikom omogoča osredotočanje na rezultate povsem brez motečih elementov. Nov dizajn odpravlja moteče šive, oblačila pa se v gibanju ovijejo okoli telesa in sledijo smeri gibov. Na voljo v različnih stopnjah kompresije, Alphaskin med drugim zadovoljuje potrebe nogometaša Luisa Suareza, na linijo pa prisega tudi super model Karlie Kloss.

Revolucionarni adidas Alphaskin predstavlja neverjetno tehnologijo na področju osnovnih plasti športnih oblačil. Kompresijska oblačila športnike podpirajo pri doseganju vrhunskih dosežkov brez primerjave, saj jim omogočajo izjemno stopnjo osredotočenosti na rezultate, tako na treningih kot tudi tekmovanjih.

Zmožnost kinetičnega ovijanja odpravlja neželene moteče elemente, zato se oblačila Alphaskin med gibanjem premikajo v sozvočju s športnikovim telesom. Z odpravo nenaravnega trenja med tkanino in kožo se lahko športniki v celoti osredotočijo na trening in tekmo, kar potrjuje nogometaš Luis Suarez: “Pri oblačenju oblačil Alphaskin me preveva enak občutek kot pri zavezovanju kopačk pred prihodom na igrišče. Misli usmerim v igro, zato sem pripravljen dati vse od sebe.” Med pripadnicami nežnejšega spola pa kolekcija navdušuje Karlie Kloss: “Alphaskin mi zagotavlja podporo, hkrati pa diha in se giblje z mano ter tako mojemu telesu pove, da je čas za vadbo.”

Kolekcija Alphaskin navdušuje tudi super model Karlie Kloss
Kolekcija Alphaskin navdušuje tudi super model Karlie Kloss.

Linija oblacil Alphaskin
Linija oblačil Alphaskin športnike podpira pri doseganju vrhunskih dosežkov