Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 13.12.2017 09:32:50

VIII. EPIZODA VOJNE ZVEZD: Poslednji jedi je doživela ekskluzivno predpremiero

Po dveh letih je čakanja konec, saj je v ponedeljek z ekskluzivno predpremiero v Cinepelexxu Kranj v Slovenijo prišla težko pričakovana VIII. Epizoda Vojne zvezd: Poslednji jedi.

Na zaprti predpremieri so si številni znani obrazi in novinarji, ljubitelji najbolj epske sage, kot prvi v Sloveniji ogledali VIII. Epizodo. Tako so si med prvimi mojstrovino ogledali: glasbeniki Rok Terkaj, Andrej Šifrer, član Siddharte Tomaž Okroglič Rous in Raiven, igralci Maja Martina Merljak, Aliash Tepina in Andrei Lenart, stand up komika Miki Bubulj in Klemen Bučan, fotografa Aleš Bravničar in Črt Slavec, blogerki Ajda Sitar in Tjaša Deu. V naši družbi so bili še: David Urankar, Azra Selimanovič, Špela Jereb, Jasmin Hukič z družino, Matej Špehar, Taiji Tokuhisa in mnogi drugi. Za odlično vzdušje na premieri je poskrbel moderator Uroš Bitenc ter ekipa Na meni nevidnega, ki so prihod filma počastili oblečeni v izjemne kostume svojih najljubših likov iz sage Vojne zvezd. Seveda so na ekskluzivni premieri v Sloveniji pozdravili goste tudi Stormtrooper in Dartvader ter Droid BB-8.

Lucasfilm v Vojni zvezd: Poslednji Jedi, nadaljuje Skywalkerjevo sago, ko se junaki filma Sila se prebuja pridružijo galaktičnim legendam v epski pustolovščini, ki razkrije stoletja trajajoče skrivnosti Sile in prinaša šokantna odkritja, vezana na preteklost.

Catering Gourmet Thomas

Zvezde filma so Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern in Benicio Del Toro. Rian Johnson je scenarist in režiser, producenta sta Kathleen Kennedy in Ram Bergman. J.J. Abrams, Tom Karnowski in Jason McGatlin pa so izvršni producenti.

Film Vojna zvezd: Poslednji Jedi po ekskluzivni premieri začenja svojo pot po slovenskih kinematografih s predpremiernimi projekcijami v sredo, 13. decembra, na predvečer uradnega začetka distribucije, ki je četrtek, 14. decembra.

Galerija
Značke: film, kino

Članki iz rubrike