Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
4 11.12.2017 12:22:50

Gogi IZLIL DUŠO za Šugija! Kar je veliki DRAGIĆ delil v spomin velikemu ŠUGMANU, bo z vami ZA VSE ČASE!

Slovenska javnost žaluje za Jernejem Šugmanom, izjema niso niti številni slovenski športniki, saj je bil igralec velik podpornik slovenskega športa.

V nedeljo je kot strela z jasnega udarila novica, da je umrl slovenski filmski in gledališki igralec Jernej Šugman. Legenda slovenskih odrov in malih zaslonov je doživela srčno kap, novica pa je bržkone močno prizadela slehernega Slovenca.

Šugman je imel nekaj zelo znanih in nepozabnih vlog, številni so si ga še najbolje zapomnili po vlogi vratarja "Vesa", v srcu je imel vedno prostor tudi za šport, še posebej za košarko. Zaradi tega je bil v odličnih odnosih tudi s številnimi slovenskimi športniki, med katerimi je tudi kapetan zlate slovenske reprezentance Goran Dragić. "R.I.P. Hvala za vse lepe trenutke , ki si jih pričaral!!" je sporočil Gogi in s svojimi sledilci delil tudi čustven zapis enega od svojih navijačev. "R.I.P. Jernej! Za vedno mi bo ostalo v spominu najino zadnje srečanje, klepet, debata. Na poti v Istanbul po košarkarsko medaljo, ko si rekel, da za nič na svetu ne bi zamudil te medelje, ki si jo čakal 25 let. Zlato si dočakal! Gogi - tudi za Šugija!"



Žalosten je bil tudi Edo Murić, ki je ob skupni fotografiji zapisal: "Hvala za smeh, ki si ga zvabil iz mene. Vedno se te bomo spominjali."

Smrt znanega slovenskega igralca se je dotaknila tudi košarkarske zveze: "Zapustil nas je izjemen človek in odličen igralec. Jernej Šugman, velik ljubitelj košarke in podpornik @Euro2013, počivaj v miru."

Članki iz rubrike