Mobilna verzija
mv
mv

Bi imeli podpisano majico Luke Dončića? KDAJ? JUTRI! KJE? NA BLEDU!

Na Bledu se boste jutri lahko potegovali tudi za majico s podpisom Luke Dončića.
U.A.

Na blejski Promenadi se bo jutri od 8. ure dalje s Klemnom Bunderlo, Čuki, F & B Acrobatics, Urško Žolnir in drugimi teklo in hodilo ter prispevalo za dober namen. Potekala bo tudi javna dražba športne majice s podpisi naših junakov - Luke Dončića.

Namen dogodka je zbiranje sredstev za družine otrok s posebnimi potrebami, ki so jih vsak četrtek predstavljali v dnevnem časopisu Novice Svet24. To je že druga izdaja dogodka, ki so ga uspešno začeli lani s prireditvijo v Piranu.

5
Dogodek bo potekal že drugo leto zapored. Tokrat se bomo zbrali na blejski promenadi.
Teja Kralj

Vsaka pomoč je dobrodošla

Tek in nordijska hoja sta v Sloveniji med najbolj priljubljenimi in obenem dostopnimi športi, in ker smo Slovenci znani kot narod, ki rad pomaga sočloveku v težavah, organizator združuje obe plati našega vsakdana in organizira dogodek, ki ga je poimenoval Dobrodelni Svet24.

Dobrodelni dan s Klemnom Bunderlo
Prireditev bo vodil Klemen Bunderla z Radia Aktual, najbolj poslušanega radia v Sloveniji.
M24

Sredstva za družine otrok s posebnimi potrebami lahko nakažete na TRR SI56 0510 0801 5311 248 (odprt pri Abanki, d. d.), pri čemer v NAMEN NAKAZILA vpišite Dobrodelni Svet24, v SKLIC vpišite CHAR in potem 00 2017-datum nakazila.

V dnevnem časopisu Novice Svet24 ter na spletnih straneh www.svet24.si in www.odkrito.si je mogoče tudi poiskati podatke, kako lahko družinam pomagate, če se dobrodelnega dneva ne boste udeležili. V sodelovanju s podjetjem Lidl Slovenija so poskrbeli tudi za najmlajše, prijavite jih lahko na Zdravkov otroški tek, 150-metrsko preizkušnjo po Promenadi. Vsak udeleženec prejme topel obrok, vodo in darilno vrečko z majico in promocijskimi izdelki pokroviteljev. Med dogodkom lahko pričakujete licitacijo športnih artiklov – med drugim podpisanega dresa slovenske košarkarske reprezentance.

dobrodelni dan
Pošljete lahko SMS z vsebino KROG5 na številko 1919 in za družine otrok s posebnimi potrebami boste prispevali 5 evrov.
Mare Vavpotič / M24