Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo

Tudi poleti so najboljše gumijaste avto preproge!

Kakovostne gumijaste preproge Gledring ščitijo pod vašega vozila pred vlago in umazanijo, svojo nalogo pa učinkovito opravljajo tako pozimi kot tudi poleti!

Tipske avto preproge Gledring so pozimi tako rekoč nepogrešljiv del opreme vašega vozila, saj ga učinkovito zaščitijo pred blatom, umazanijo in snegom, ki ga vanj mimogrede prinesete s svojimi čevlji. Tepihi se tesno prilegajo notranjosti vsakega modela avtomobila, poleg privlačnega in učinkovitega dizajna pa jih odlikuje tudi visok rob, ki preprečuje razlivanje vode.

A avto preproge Gledring niso uporabne le pozimi, temveč svoje prednosti pokažejo tudi v poletnih mesecih. Številni vozniki takrat v svoj avtomobil raje namestijo tekstilne preproge, a te še zdaleč niso tako učinkovite kot gumijaste. Tudi poleti se namreč prav lahko zgodi, da v vozilo vstopite z mokrimi čevlji –nepričakovano vas ujame poletna nevihta ali pa se vračate s plaže. Ta vlaga se zažre v tekstilno preprogo, s čimer ta, skupaj z umazanijo, postane idealno mesto za razvoj škodljivih bakterij. Verjetno ni odveč poudariti, da te bakterije ne povzročajo le neprijetnega vonja, temveč lahko tudi negativno vplivajo na zdravje voznika in potnikov. Zato je zelo priporočljivo, da tekstilne preproge redno čistite in tako zmanjšate razvoj bakterij.

Avto preproge pa v celoti zadržijo vlago in umazanijo, ki jo nato enostavno odstranite s pomočjo mokrega ali suhega čiščenja. Prav tako pa se v gumijastih tepihih za razliko od tekstilnih ne nabirajo kamenčki, iglice in druga umazanija. Če poleti obiščete kamp, kakšno lepo, manj obljudeno in malce bolj odročno peščeno plažo ali pa se zgolj odpravite na aktiven izlet v naravo, so gumijaste preproge tudi v poletnih mesecih nepogrešljiva izbira. Poleg tega so tipske avto preproge privlačnega videza, s svojo kakovostno zasnovo pa izboljšajo tudi celostno podobo vašega vozila.

Izdelani so iz najkakovostnejše gume in zato tudi pri visokih temperaturah ali pri izpostavljenosti neposrednim sončnim žarkom nimajo kakršnega koli neprijetnega vonja.

Avto preproge Gledring lahko najdete v vseh boljših avto trgovinah in salonih ali na spletni strani www.withcar.si

                                     Gumijaste avto preproge   Tekstilne preproge
Natančno prileganje                          DA                                  DA
Privlačen videz                                   DA                                  DA
Enostavno čiščenje                            DA                                  NE
Nabiranje vlage in umazanije          NE                                  DA
Preprečujejo razlivanje vode           DA                                  NE
Preprečujejo nabiranje umazanije  DA                                  NE
Preprečujejo tvorbo bakterij            DA                                  NE

Značke: avto-preproge , gledring