franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 24.08.2017 14:48:22

Hervis praznuje 20. rojstni dan

Letošnje leto je za Hervis Slovenija nekaj posebnega. Športni trgovec številka ena v Sloveniji letos praznuje velik jubilej, obeležuje namreč okroglih 20. let obstoja.

20 let uspeha in kakovostne ter široke ponudbe priznanih športnih blagovnih znamk po odličnih cenah. Hervis je v teh letih v Sloveniji postal največja in vodilna veriga trgovin s športno opremo ter oblačili in obutvijo za prosti čas. Velike zasluge za svoj uspeh Hervis pripisuje svojim zvestim kupcem, zato je pripravil praznovanje, ki jih bo razvajalo s posebnimi akcijskimi ponudbami. Od 23. avgusta vas v Hervisovih poslovalnicah čakajo novi izdelki in izjemni popusti, med drugim 20 % popusti tudi na že znižane cene. Svojim kupcem pa poleg vrhunske ponudbe in strokovnega svetovanja želi omogočiti kar se da najboljšo nakupovalno izkušnjo, zato je letos za svoj rojstni dan prenovil vseh 17 poslovalnic v Sloveniji in jih spremenil v prostore, kjer je nakupovanje resnično užitek. Svojo zgodbo o uspehu je Hervis v zadnjih letih tudi nadgradil z edinstveno storitvijo večkanalne prodaje in spletne trgovine, kar je proslavil tudi s pomladitvijo svojega logotipa, ki prikazuje preplet različnih nakupovalnih svetov. Po novem pa Hervis ponuja tudi izposojo športne opreme. Poleti ste si lahko izposodili popularen SUP, v bližnji prihodnosti pa vam bo Hervis s širokim izborom omogočil izposojo športne opreme v vsaki sezoni.

Hervisovi rojstnodnevni popusti

Hervis je mednarodno podjetje s štiridesetletno tradicijo. V Sloveniji se je pojavilo leta 1997, do danes pa je s sedemnajstimi prodajnimi mesti postal športni trgovec številka ena. »Imamo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, zato smo danes številka ena v vsej Sloveniji. To pa ne bi bili tudi brez svojih zvestih kupcev, ki se jim ob praznovanju okrogle obletnice želimo zahvaliti z jubilejnimi ponudbami«, je o jubileju povedal Aleš Černe, direktor Hervisa.

Hervis ADIDAS NEO_29,99 €_

V Hervisovih poslovalnicah po Sloveniji vas bodo od 23. avgusta razvajali posebni rojstnodnevni popusti in ponudbe, ki bodo navdušili tako ljubitelje športa kot tudi otroke in šolarje, ki bodo ponovno stopili skozi šolska vrata. Hervis bo mlade pospremil v novo šolsko leto z modnimi supergami, kot so Adidasove iz kolekcije NEO ali trendi Nike superge, ter trendi oblačili svetovno znanih športnih blagovnih znamk, kot je Reebok za otroke, ki so v času praznovanja na voljo z 20 % popusti tudi na že znižane cene. Vse šolske potrebščine lahko to jesen pospravijo v trendi nahrbtnik Explore, ki ga posebej v Hervisu priporoča naš uspešen smučar Filip Flisar. Tako kot Filip drvi po strmini na smučeh, pa se najbolj drzni šolarji v šolo odpeljejo s trendi prevoznimi sredstvi. Zato Hervis tako za mlajše kot tudi starejše ponuja širok izbor koles priznanih znamk, skirojev, popularnih rolk in rolerjev. Med pestro jubilejno ponudbo opreme za vsak šport in oblačil za prosti čas bo vsak našel izdelek zase. Da v Hervisu najdete svetovne blagovne znamke po svetovnih cenah se lahko tudi sami prepričate v aktualnem Hervisovem letaku.

Hervis, NIKE_CK_RACER__moški_55,99 €

Večkanalno nakupovanje – nakup po vaši meri, kjerkoli in kadarkoli

V svojih 20. letih je Hervis postal sinonim za svet športa, ki se je v zadnjih letih razširil iz fizične trgovine na splet, kamor se seli vedno več kupcev. Hervis je razvil revolucionarno storitev, ki briše meje med spletno in klasično prodajo. Ponuja edinstveno storitev večkanalnega nakupovanja, ki povezuje spletno, mobilno in klasično nakupovanje, kamor lahko vstopate kadarkoli in kjerkoli. Željene izdelke lahko tako kupite neposredno v trgovini, na spletu ali mobilno. Vi izbirate kdaj in kje boste nakupovali. Izdelek lahko takoj odnesete domov ali pa ga brezplačno naročite od doma v spletni trgovini ter izberite bodisi dostavo  v Hervis poslovalnico ali na vaš dom. Prav tako je možna zamenjava ali vračilo v poslovalnice, lahko pa tudi brezplačno vračilo po pošti. 

Hervis, Reebok_dekliška jopa_23,09 €

Kot pionir večkanalne prodaje je Hervis s prepletom nakupovalnih svetov popolnoma moderniziral proces nakupovanja in omogočil popolno nakupovalno izkušnjo. Tako po besedah Aleša Černeta, direktorja Hervisa, postavlja pomembne mejnike v svetu nakupovanja.

Več informacij na Hervis in na Facebook strani.

Članki iz rubrike