Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

gv
gv
0 28.07.2017 09:15:59

V sezoni porok v kina prihaja komedija Poročne priče 2

Poletje je tu, čas porok in romantike pa na višku sezone. Pomembno nalogo na poroki, če ne celo najpomembnejšo, imajo poročne priče. In tega se zavedajo David, Tom in Graham, v komediji POROČNE PRIČE 2. Poroka, ki se dogaja v eksotični Avstraliji se ne odvija ravno po njihovih željah.

Ženin Luke doživi najprej nesrečen padec čez klif in čudežno preživi, vsi si oddahnejo, ko nanj pade še ogromna skala, ki je zanj žal usodna. Zdaj imajo njegove poročne priče David (Xavier Samuel), Tom (Kris Marshall) in Graham (Kevin Bishop) težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. In tu se začne niz absurdno smešnih situacij, poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry (Ryan Corr). Ta jim grozi tako s psihično, kot fizično kaznijo, če ne dostavijo “paketa” pravočasno. Za tri poročne priče je naloga vse prej kot lahka, saj se jim letalo pokvari sredi puščave, zato morajo zasilno pristati, krsto pa nato vlečejo po vroči puščavi kar sami. Fantje, ki so polni bolečine in krivde, se morajo ukvarjati še s truplom in s skoraj nemogočimi situacijami, ki se jim dogajajo ob skrbi za prijatelja v krsti. Vse to so naloge poročnih prič, mar ne?


Film Poročne priče 2 je nadaljevanje prvega dela in je nastal pod taktirko ustvarjalcev podobnih črnih komedij, Poročne priče in Smrt na pogrebu, zagotavlja dozo smeha v nenavadnih situacijah. Pod režijo zgodbe, ki jo je napisal Dean Craig, se je podpisal Mark Lamprell.

Odbita komedija, ki vas bo nasmejala to poletje POROČNE PRIČE 2 prihaja v naša kina 03. 8. v distribuciji 2i Filma.

Značke: kino, film

Članki iz rubrike