Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 13.07.2017 07:40:08

Tomislav Bralić in klapa Intrade vabijo zvesto slovensko publiko na izjemen koncertni dogodek

Tomislav Bralič in klapa Intrade
Dolgoletno kariero bodo okronali s spektaklom v pulski Areni, in sicer 4. avgusta ob 21. uri!

Tomislav Bralić in klapa Intrade obeležujejo že krepkih 32 let fantastične glasbene kariere in v tem času so osvojili že vse Arene, razen ene. Zadnja, najprestižnejša bo osvojena 4. avgusta v kultni pulski Areni, zato bo to še posebno velik in pomemben dogodek, ki bo obeležil njihovo dolgoletno kariero na prav poseben način. Tomislav in Intrade so navdušili Ameriko, Kanado, Avstralijo in dobršen del Evrope, med drugim Nemčijo, Avstrijo, Švico, Belgijo, Bih, Češki in Italiji ter seveda Sloveniji. Kjer so nastopili v prestižnih dvoranah, kjer so pred njimi nastopile svetovne zvezde, zaradi velikega interesa publike pa so bile vse njihove turneje do zdaj podaljšane. “Mislimo, da je pulska Arena eden od najlepših koncertnih prostorov in že zdaj v glavi slišim, kako tam odzvanja naša glasba. To leto smo končno dobili ta želeni in kultni prostor in veselimo se tega koncerta, saj so pred nami tam nastopila največja imena svetovne glasbene scene, za nas pa bo to krona v dolgoletni glasbeni karieri,” je zaupal Tomislav Bralić, ki fenomen, da so do zdaj napolnili vse dvorane, kjer koli so nastopili povezuje s tem, da ljudje očitno ljubijo njihovo glasbo in so jim za to hvaležni.

VSEKAKOR GRE ZA KONCERT, KI GA NE GRE IZPUSTITI!
V Puli se bo večkrat nagrajeni klapi na odru pridružil Tedi Spalato s katerim so posneli duet "Sve dok bura dere", ki je osvojil Srebrni val strokovne komisije na Splitskem festivalu. Tedi je za klapo napisal tudi pesem "Cviće". Klapa se izjemno veseli koncerta v pulski Areni, saj gre za edinstven ambient, ki je inspiracija vsem izvajalcem, kot tudi publiki, ki je na takšnem koncertu nepogrešljivega pomena. Arena je prostor, ki zahteva specifično ozvočenje, da se lahko popolnoma uživa v vokalni izvedbi, veliko scensko razsvetlitev in scenografijo. Prostor bo dodatno osvetljen, da bo prišla do izraza monumentalna arhitektura in da se pričara ambient za še en veliki spektakel, ki jih Intrade vedno podarijo svoji publiki.

Zaradi velike popularnosti Bralića in Intrade se pričakuje v Puli tudi velik obisk njihovih oboževalcev iz Slovenije, Nemčije, Poljske in Madžarske, zato vam svetujemo, da si zagotovite vstopnico čim prej preko sistemov Eventim. Intrade so predlani slavili 30 let svoje kariere in v ta namen izdali dvojni The Best Of album z bogato knjižico, ki je še vedno eden izmed najbolj prodajanih albumov na Hrvaškem in širše. Eden izmed njihovih najvažnejših koncertov se je zgodil v Areni v Zagrebu in je izdan na CD-ju in DVD-ju ter prodan v zlati nakladi.

Tomislav Bralić in Tedi Spalato
Tomislav Bralić, sijajen pevec in Bibinja, je s svojimi skladbami in interpretacijo v zadnjih nekaj letih obeležil niz hitov, ki so v zelo kratkem času postale kultne in zimzelene. S specifičnim glasom mističnega baritona, glasom, ki boža s toplino in srčnostjo raznežuje, že leta osvaja srca občinstva.

Galerija
Značke: glasba, koncert

Članki iz rubrike