Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 28.06.2017 08:58:23

Walt Disney studio predstavlja: Ledeno kraljestvo - Olafova prigoda

Nov, kratek, prazničen animiran film, ki bo debitital kot predfilm Disneyjevega in Pixarjevega animiranega filma Koko in velika skrivnost, v novembru leta 2017.

Walt Disney Animation Studios in Pixar Animation Studios bosta združila moči in znanje v času zimskih praznikov v novembru 2017, ter pred svojim novim originalnim animiranim filmom Koko in Velika skrivnost predvajala nov, kratek animiran film Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda. “Navdušen sem, ker bo Disneyjev animiran film Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda prišla novembra v kina skupaj s Kokom“, pravi John Lasseter, glavni in kreativni direktor za Walt Disney in Pixar Animation Studios. “Sta popoln par – oba sta prečudovita, topla animirana filma o družini in prenašanju tradicije. Komaj čakam, da si publika pogleda ta dva sijajna projekta skupaj na velikem platnu.”

Animirani film Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda sta režirala dobitnika Emmyja Kevin Deters in Stevie Wermers-Skelton (Prep & Landing). Producent je dobitnik nagrade Oscar Roy Conli (Big Hero 6), medtem, ko sta pesmi napisali Elyssa Samsel in Kate Anderson (Between the Lines).

“S Steviejem sva globoko počaščena, da nama je John [Lasseter] zaupal ustvarjanje popolnoma nove zgodbe z liki, ki jih obožujemo“, pravi Deters. “Navdušena sva, da se bo v času zimskih praznikov na velikem platnu ob Koku predvajal tudi animiran film o Olafu.“

“Uživala sva v času, ki sva ga preživela v studiu z neverjetnimi igralci, ki poznajo svoje like od znotraj in zunaj“, dodaja Wermers-Skelton. “Komaj čakamo, da publika pogleda naš kratek film, uživa v izvedbi igralcev in sliši vrhunske nove pesmi, ki sta jih napisali Elyssa in Kate.”



Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda slavi like, ki so osvojili gledalce širom sveta, ko je Ledeno kraljestvo prišlo v kina, leta 2013. Animiran film je zaslužil več kot 1.27 milijarde dolarjev na svetovnem nivoju, ter osvojil tudi dva Oskarja (za najboljši animiran film in najboljšo originalno pesem Zaživim) in Zlati globus (za najboljši animirani film). Iz Walt Disney Studia za november leta 2019 najavljajo še neimenovano celovečerno nadaljevanje na katerem delajo filmski producenti Jennifer Lee, Chris Buck in Peter Del Vecho skupaj s skladateljskim dvojcem Kristen Anderson-Lopez in Robert Lopezo, dobitnikoma prestižnih nagrad Grammy in Oscar.

O LEDENEM KRALJESTVU: OLAFOVA PRIGODA
V tem kratkem Disneyjevem animiranem filmu, se Olaf in Sven združita v veseli misiji. Ker so to prvi zimski prazniki, ko se ponovno na široko odprejo dvorne duri, Ana in Elsa organizirata praznovanje za vse prebivalce v kraljestvu Arendelle. Ko meščani nepričakovano hitro začnejo odhajati iz zabave, da bi uživali v svojih domačih prazničnih običajih, sestri spoznata, da nimata lastnih družinskih običajev. Zato se Olaf odloči prečesati celotno kraljestvo, da bi prinesel nazaj najboljše običaje in rešil prvi Božič svojih prijateljic.

Film je režiral dobitnik Oscarja Roy Conli, scenarij je napisal Jac Schaeffer, štiri originalne pesmi pa sta napisali Elyssa Samsel in Kate Anderson. Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda pride v kina v novembru leta 2017 kot predfilm Disneyjevega in Pixarjevega originalnega animiranega filma Koko in velika skrivnost.

Značke: olaf, kino, animirani-film

Članki iz rubrike