Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo

Laško Stava postaja napeta!

Napetost največje stave dveh legend se stopnjuje, do finalnega obračuna pa se bosta nogometaša pomerila še v več zanimivih izzivih. Na koga stavite vi?

Ste že ujeli največjo stavo tega poletja, ki je iz tedna v teden vedno bolj napeta? Legendarna nogometna igralca, Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares, se za steklenico Laškega že merita s pomočjo tistega, kar poznata najbolje – s ciljanjem nogometne žoge v najrazličnejših situacijah. Do sedaj sta kot prava profesionalca zadela gol kar z zavezanimi očmi in preigrala celo ekipo RK Celje Pivovarna Laško. Zadevanje golov jima gre odlično, od nog do finalnega obračuna pa se bodo izzivi še stopnjevali, prav tako kot se s poletno vročino stopnjuje njuna želja po hladni steklenici Laškega.

LAŠKO_stava-behind the scenes_2

Za koga pa navijate vi? Na svojega favorita lahko pred vročim finalom stavite na stava.si. Če boste napovedali pravilno, vas čaka eden izmed 1100 zabojev Laškega! Pred tem pa mora vaša stava šteti za zaboj, kar določi virtualna steklenica Laškega – in zavrtite jo lahko prav vsako uro.

In na koga stavite vi? #nalegende

Značke: laško , tavares , cimirotić , stava