reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
0 12.06.2017 11:13:01

Strela McQueen je premierno pridrvel v naša kina

Včeraj popoldne je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna premiera najnovejše animirane pustolovščine AVTOMOBILI 3.

Zabava za celo družino se je pričela že zgodaj popoldan na parkirišču pred kinom. Otroci so nabirali svoje prve izkušnje za volanom, si v otroškem kotičku narisali na lice Strelo McQueen ter se za spomin slikali v Fotoprikolici. Na premieri so bili tudi glasbenik Rok Golob in selektor hokejske reprezentance Nik Zupančič ter igralka Aleksandra Balmazovič. Za dobro vzdušje je skrbela moderatorka Azra Selimanovič, sladko – sadno presenečenje za najmlajše sta pripravila Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef).

Azra Selimanovic

Kdo so slovenski Avtomobili je zanimalo predvsem najmlajše, ki so z veseljem izkoristili priložnost za slikanje in kakšen avtogram. Na premieri so se predstavili: Primož Forte (Strela Mcqueen), Domen Valič (Jaka Grom), Maja Martina Merljak (Natali Ziher) in Jonas Žnidaršič (Žiga Živc) - del ekipe, ki je pod režisersko taktirko Tanje Đurić Ribič odlično izpeljali slovensko sinhronizacijo.

Pixar v Avtomobilih 3 predstavlja novo generacijo visoko naprednih vozil, ki vsi zapovrstjo grenijo življenje Streli McQueenu. Kot bivši svetovni prvak v avtomobilskih dirkah, se Strela znajde v težavah, saj se posledice staranja že poznajo na njegovem načinu dirkanja. Zave se, da mora marsikaj spremeniti v načinu vožnje, da bi lahko še enkrat osvojil pokal batov. Za razliko od Avtomobilov 2, ki so se ukvarjali z vohunjenjem, se bodo Avtomobili 3 še enkrat osredotočili na tekmo in v napeti zgodbi bomo videli, kako se bodo spretni, hitri, novodobni avtomobili znašli tik za petami Strele McQueen in kako se bo moral z vsemi silami potruditi, da ostane v tekmovanju.

Pogostitev catering Miha Chef

Film Avtomobili 3 prihaja na redni spored v kinematografe ta četrtek, 15.6. v distribuciji 2i Filma.

Galerija
Značke: film, kino, risanka

Članki iz rubrike