Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 23.05.2017 15:54:16

Pirati so tukaj! Ekskluzivna premiera filma Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje

V ponedeljek, 22. maja, se je v polni dvorani ljubljanskega Koloseja odvila ekskluzivna premiera Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje, po ogledu filma pa je sledila prava piratska zabava s Captain Morgan rumom, kot se za prave pirate spodobi! Za razvajanje brbončic in okusno hrano je poskrbela ekipa Mihachef.

Peti del v zdaj že ikonični franšizi si je ogledala polna dvorana filmskih in akcijskih navdušencev, goste je pozdravil Tomaž Klepač, ki je podelil nagrade sponzorjev in razgrel občinstvo za ogled filma. Film so si ogledali tudi nekateri znani obrazi, ljubitelji filma: Žan Košir, Andrej Šifrer, Zmago Jelinčič, Demeter Bitenc, Simon Vadnjal in Mirko Mayer, nad filmom pa so bile navdušene tudi predstavnice ženskega spola: Anamarija Avbelj, Salome, Ajda Sitar, Raiven, Azra Selimanovič, Jelena Vadnjal ter Kaja Flisar.

Za darilca so poskrbeli Eucerin s kremo za sončenje za prav vsakega obiskovalca in zdravi prigrizki N.A.! Nature Addicts.

Azra Selimanovic

Sodelovanje Walt Disney Studia in Jerry Bruckheimer Filma je prinesel že peti del v vsem dobro znani seriji filmov Piratov s Karibov, ki tokrat nosi naslov Salazarjevo maščevanje. Johnny Depp se ponovno poda v čelje bahavega antijunaka, ki ga obožujemo, kapitana Jacka Sparrowa, in v najnovejši avanturi se mu pridružita dobitnika prestižne nagrade Oscar, Javier Bardem in Geoffrey Rush ter mnoga imena, ki jih že povezujemo s slavnimi Pirati. Joachim Rønning in Espen Sandberg stojita za režijo filma Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje, medtem ko je producent Jerry Bruckheimer. Izvršni producenti so: Mike Stenson, Chad Oman, Joe Caracciolo, Jr., Terry Rossio in Brigham Taylor. Jeff Nathanson je napisal scenarij.

Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje prihajajo na redni spored v kina ta četrtek, 25. maja 2017 v distribuciji 2i Filma.

Galerija
Značke: kino, film

Članki iz rubrike