Mobilna verzija
marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

ou
ou

Jernej Tozon bo še naprej plesal

Miro Majcen

Jernej Tozon med tednom in vikendi razveseljuje na nastopih s skupino Čuki, nedelje pa so bile rezervirane za ples, kjer sta z Jagodo Batagelj vsakič znova navdušila gledalce z novim plesom.

Vse do te nedelje, ko sta na presenečenje oboževalcev, tekmovalcev, najbolj pa na lastno presenečenje morala podati oddaji Zvezde plešejo slovo. Jernej je komentiral: "Tako kot vsi tekmovalci, sva tudi z Jagodo močno presenečena nad izidom. V vsak ples sem dal resnično 100% sebe. Nočem se spuščati v sodniške ocene, čeprav mislim, da sva bila z Jagodo včasih mogoče malo premalo ocenjena napram drugim. Navsezadnje je to le šov in vsak teden znova seveda pričakuješ, da lahko izpadeš. Sva pa vseeno le presenečena, da sva izpadla, saj sva bila po sodniških ocenah za Quickstep uvrščena dokaj visoko. Z Jagodo sva zagotovo imela še marsikakšnega plesnega aduta v rokavu in še veliko več za pokazati ljudem v prihodnosti, a žal se je razvilo, kot se je. Zahvaljujeva se vsem, ki so naju podpirali in verjeli v naju in navsezadnje tudi glasovali vsako nedeljo."

Na komentarje nekaterih na socialnih omrežjih, češ da je bila vse skupaj kuhinja in da je moral iz šova izpasti, ker gre s Čuki delovno na križarjenje, pa je Jernej pojasnil: "Iz moje strani je bilo vse izpeljano korektno. Križarjenje traja le en teden, od 23. aprila. Moja letalska karta je bila kupljena že veliko pred izpadom iz oddaje, za let po oddaji 24. aprila. Naslednja oddaja Zvezde plešejo pa je na sporedu šele en teden po mojem prihodu, saj je 30.4. zaradi praznikov namreč ne bo na sporedu in tako ne bi zaradi križarjenja čisto nič zamudil." Jernej je za plesno izkušnjo, ki mu je bila dana, zelo vesel in sporoča, da bo še naprej plesal, a kot kaže ne na parketu oddaje, z vso gotovostjo pa na odrih in pod njimi na številnih koncertih skupine Čuki. Le ti bodo slovenski javnosti v naslednjih tednih postregli tudi z novim videospotom ter razkrili težko pričakovanega novega člana, ki bo zamenjal Vinka, ki odhaja v zaslužen pokoj.

Značke: ples , pleše , tozon