Mobilna verzija
nu
nu

Stava leta: Hrvat pravilno napovedal štiri pare in dobil skoraj 36 tisoč evrov (foto)

vszi

Včerajšnji dan si bo za vse življenje zapomnil neznani srečnež iz Šibenika, ki je na stavnem listku napovedal štiri dogodke in za vloženih 10 hrvaških kun, kar je približno 1,38 evra dobil kar 35.800 evrov!

Seveda se je veliko ljudi, ki se trudijo s stavami, vprašalo, ali gre za srečo ali znanje. Verjetno je tudi tokrat resnica nekje vmes in bi lahko rekli, da je bilo obojega nekaj, končni rezultat pa je izjemen!

Kot smo omenili, je dobitnik na stavni listek umestil štiri pare, sinočnja dvoboja osmine finala lige prvakov (Napoli - Real Madrid, Arsenal - Bayern) in srečanji angleškega drugoligaškega prvenstva (Bristol City - Norwich, Blackburn - Cardiff). Pri prvih dveh je napovedal, da se bo prvi polčas končal s prednostjo domače ekipe in končno zmago gostov, pri drugih dveh pa je napovedal, da se bosta končali z rezultatom 1:1.

stavni listic
vszi
Pri tem moramo omeniti, da je bilo najbolj negotovo v dvoboju Blackburna in Cardiffa, v katerem so gostje vodili do 90. minute, ko se je domači branilec Derrick Williams preselil v napad in zabil svoj prvi gol v sezoni ter rezultat izenačil na 1:1. Irec je svojemu moštvu prinesel pomembno točko v boju za obstanek, presrečnemu Hrvatu pa lepo vsoto, s katero si bo lahko precej olajšal življenje.