Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
0 06.03.2017 11:28:11

Kong: Otok lobanj

Skupina vojakov in znanstvenikov pod vodstvom izkušenega podpolkovnika Packarda se odpravi raziskat neznani otok v Pacifiku. V osrčju čudovite neokrnjene narave na njihovo grozo naletijo na gromozanskega opičjega velikana Konga, ki napade nezaželenih prišlekov ustavi z neopisljivo surovostjo. Toda pošast, ki se je najbolj bojijo, postane njihova edina možnost za preživetje, ko ugotovijo, da na otoku prebivajo tudi druge, še bolj nevarne kreature, ki bi lahko utegnile ogroziti človeštvo.

Izvirna pustolovščina v režiji Jordana Vogt-Robertsa na novo domišlja izvor ene najmogočnejših legend: v njej se znanstveniki, vojaki in pustolovci družno podajo na raziskovanje mitičnega otoka sredi Pacifika, ki ga ni na nobenem zemljevidu in ki je enako čudovit, kot je nevaren. Odrezani od sveta in vsega, kar jim je domače, skupina kmalu zaide na območje mogočnega Konga, pri tem pa sproži dokončen spopad med človekom in naravo. Njihova odprava, ki naj bi bila namenjena raziskovanju, postane boj za obstanek, saj se morajo rešiti iz tega prvinskega raja, v katerem za človeka ni prostora.

V filmu igrajo Tom Hiddleston, oskarjevi nominiranec Samuel L. Jackson, John Goodman, oskarjeva nagrajenka Brie Larson, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary in oskarjevi nominiranec John C. Reilly.



Da bi občinstvo čim globlje posrkalo v skrivnostni Otok lobanj, so režiser, igralci in snemalna ekipa snemali na treh celinah v razdobju šestih mesecev in na kamero ujeli prvinske pokrajine havajskega otoka Oahu (kjer so s snemanjem začeli), na avstralski Zlati obali in na koncu še v Vietnamu na več lokacijah, med katerimi jih kar nekaj doslej še nismo videli na velikih platnih.

Film KONG: OTOK LOBANJ si lahko v kinu ogledate predpremierno od 8. marca. Distributer filma je podjetje BLITZ Film & Video Distribution.

Značke: kongo, kino, film

Članki iz rubrike