Mobilna verzija
gv
gv

Slovenska športna novinarja v Nemčiji doživela hudo prometno nesrečo (foto)

kaf

Slovenska novinarska kolega sta na poti v Bischofshofen, kjer bo na sporedu zadnja tekma novoletne turneje, doživela hudo prometno nesrečo.

Slovenska novinarska kolega Miha Šimnovec (Delo) in Joško Okorn (Dnevnik) sta se v sredo po tretji tekmi novoletne turneje v Innsburcku odpravila proti Bischofshofnu, kjer bo danes na sporedu še zadnja tekma te turneje, na poti pa sta doživela hudo prometno nesrečo. 

Po poročanju nemških medijev, je za volanom Kie sedel 56-letni voznik (Okorn), ki je na avtocesti med Rosenheimom in Salzburgom izgubil nadzor nad vozilom. Pri tem je z levo stranjo trčil v zadnji del VW Golfa z avstrijskimi registrskimi tablicami, ki je zaradi okvare stal na odstavnem pasu, zraven pa je stal državljan Bosne in Hercegovine. Slednji je staknil hujše telesen poškodbe.

Od slovenskih novinarjev jo je huje skupil Okorn, ki je ob trku utrpel zlom petih reber in prejel številne podplutbe, še nekaj časa pa bo ostal na zdravljenju v bolnišnici v Traunsteinu. Novinar Dela jo je odnesel precej bolje, poleg podplutb v predelu prsnega koša pa so mu morali oskrbeli še dvocentimetrsko ureznino na obrazu.

nesreca 3
kaf

nesreca 5
kaf