Mobilna verzija
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo

Hervis prenovil trgovino v Cityparku

Hervis prenovljena trgovina

Izjemna otvoritvena ponudba vrhunskih športnih blagovnih znamk.

Največji ponudnik športne opreme pri nas v veselem decembru odpira prenovljeno poslovalnico v Cityparku, ki bo navdušila s posebno ponudbo, prostornostjo in izvrstno nakupovalno izkušnjo. Hervis bo v najpopularnejšem nakupovalnem centru v Ljubljani v četrtek, 15. decembra, odprl svoja vrata v izjemni novi podobi in pri tem ponudil širok nabor izdelkov po ugodnih cenah, katerih ne sme zamuditi noben športni navdušenec.

Zaradi izjemne otvoritvene ponudbe, ki bo privabila številne zveste kupce, pa bo novi Hervis odprl svoja vrata že ob 7. uri zjutraj. V prenovljenem Hervisu boste resnično uživali v nakupovanju, med široko ponudbo izdelkov vrhunskih svetovnih znamk pa boste zagotovo našli vse potrebno za hladne zimske dni v naravi in športne aktivnosti na zasneženih strminah.


Hervisovi svetovalci iz posebne otvoritvene ponudbe izpostavljajo odlično ponudbo smučarskih jaken priznanih znamk Colmar in Helly Hansen ter športnih modnih jaken Salewa in Eskey po neprekosljivih cenah. Prav tako je za ljubitelje smučanja Hervis pripravil ponudbo modnih smučarskih kompletov Snoxx in smučarske opreme znamk Elan, Cygnus ter Head, ki nudijo vse od smuči, čelad pa do smučarskih čevljev.

ELAN

Za zimske oddihe v naravi pa izberite kakovostno Gore-tex obutev Salomon ali trendi gležnjarje Timberland, ki se podajo k vsaki modni opravi. Hervis pa bo poskrbel tudi za ljubitelje tehnike, saj je v posebno ponudbo vključil tudi najbolj trendi prevozno sredstvo sodobnega časa – električno rolko Xplorer, ki je pravi prodajni hit letošnjega leta. S Hervisovo otvoritveno ponudbo opreme priznanih blagovnih znamk boste pripravljeni na prijetne zimske radosti in užitkov polne proste ure v naravi.


Vso resnično izjemno ponudbo ob otvoritvi prenovljene trgovine najdete v otvoritvenem letaku na hervis.si, v Hervisu pa svetujejo, da se o neprekosljivih cenah in akcijah prepričate kar osebno, v prenovljeni poslovalnici.

Več informacij na Hervis in na Facebook strani.

Značke: hervis , trgovina