favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 13.12.2016 16:15:36

Hervis prenovil trgovino v Cityparku

Hervis prenovljena trgovina
Izjemna otvoritvena ponudba vrhunskih športnih blagovnih znamk.

Največji ponudnik športne opreme pri nas v veselem decembru odpira prenovljeno poslovalnico v Cityparku, ki bo navdušila s posebno ponudbo, prostornostjo in izvrstno nakupovalno izkušnjo. Hervis bo v najpopularnejšem nakupovalnem centru v Ljubljani v četrtek, 15. decembra, odprl svoja vrata v izjemni novi podobi in pri tem ponudil širok nabor izdelkov po ugodnih cenah, katerih ne sme zamuditi noben športni navdušenec.

Zaradi izjemne otvoritvene ponudbe, ki bo privabila številne zveste kupce, pa bo novi Hervis odprl svoja vrata že ob 7. uri zjutraj. V prenovljenem Hervisu boste resnično uživali v nakupovanju, med široko ponudbo izdelkov vrhunskih svetovnih znamk pa boste zagotovo našli vse potrebno za hladne zimske dni v naravi in športne aktivnosti na zasneženih strminah.


Hervisovi svetovalci iz posebne otvoritvene ponudbe izpostavljajo odlično ponudbo smučarskih jaken priznanih znamk Colmar in Helly Hansen ter športnih modnih jaken Salewa in Eskey po neprekosljivih cenah. Prav tako je za ljubitelje smučanja Hervis pripravil ponudbo modnih smučarskih kompletov Snoxx in smučarske opreme znamk Elan, Cygnus ter Head, ki nudijo vse od smuči, čelad pa do smučarskih čevljev.

ELAN

Za zimske oddihe v naravi pa izberite kakovostno Gore-tex obutev Salomon ali trendi gležnjarje Timberland, ki se podajo k vsaki modni opravi. Hervis pa bo poskrbel tudi za ljubitelje tehnike, saj je v posebno ponudbo vključil tudi najbolj trendi prevozno sredstvo sodobnega časa – električno rolko Xplorer, ki je pravi prodajni hit letošnjega leta. S Hervisovo otvoritveno ponudbo opreme priznanih blagovnih znamk boste pripravljeni na prijetne zimske radosti in užitkov polne proste ure v naravi.


Vso resnično izjemno ponudbo ob otvoritvi prenovljene trgovine najdete v otvoritvenem letaku na hervis.si, v Hervisu pa svetujejo, da se o neprekosljivih cenah in akcijah prepričate kar osebno, v prenovljeni poslovalnici.

Več informacij na Hervis in na Facebook strani.

Značke: hervis, trgovina

Članki iz rubrike