Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 09.12.2016 13:06:31

Rogue One: Zgodba Vojne zvezd

Iz Lucasfilma prihaja prvi film serije Vojna zvezd s samostojno zgodbo, Rogue One: Zgodba Vojne zvezd, popolnoma nova epska pustolovščina.

V dobi konfliktov se skupina nepričakovanih junakov združi v misiji, na kateri morajo ukrasti načrte za Zvezdo smrti, najmočnejše uničujoče orožje Carstva. Ključni dogodek v kronologiji Vojne zvezd zbere običajne ljudi, ki se odločijo narediti odločilne stvari, a pri tem postanejo tudi sami del nečesa še večjega od njih samih.

​Film "​Rogue One: Zgodba Vojne zvezd​​“ je režiral​ Gareth Edwards, v njem igrajo Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen ​in Forest Whitaker.​ ​

vojna

Preden je režiser Gareth Edwards začel s pomembno nalogo režiranja uspešnice v zbirki uspešnih Zgodbah Vojne zvezd, je moral stopiti korak nazaj in se vprašati, kako ustvariti samostojno zgodbo s svojo lastno identiteto, znotraj tako velikega vesolja Vojne Zvezd.  Da bi mu ta veliki podvig uspel, je moral uporabiti vse svoje znanje  o filmih Vojne Zvezd in iz vsakega potegniti odločujoč element, ga znova pripeljati do točke preloma, da bi ustvaril svežo in vznemirljivo zgodbo znotraj Vojne zvezd. In uspelo mu je. Dobili smo novo zgodbo. Rogue One se nam razkriva kot edinstvena, a vseeno značilna Zgodba Vojne zvezd.

Film začnenja predvajanja v kinih po celi Sloveniji 15. decembra​ 2016, v distribuciji 2i Filma.​

​Vstopnice za najnovejši film iz serije Vojne zvezd so v predprodaji od 28. novembra. Z nakupom vstopnic v predprodaji bodo najbolj goreči oboževalci kultne serije imeli možnost videti film na premiernih projekcijah 14. decembra, torej dan pred rednim začetkom predvajanja.

Galerija
Značke: film, kino

Članki iz rubrike