Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

delovna-akcija, maja-ogorevc, irenca, pravljična-hiška Njena.si

Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

pr
pr
0 23.08.2016 09:53:19

Podplat novih adidas trail čevljev je izdelan po vzoru MTB pnevmatike

Podplat adidas trail čevljev po vzoru MTB pnevmatike
Čevlji adidas Terrex Agravic GTX® so ustvarjeni za neustrašne pohodnike in gorske tekače, ki si na strmih terenih radi utirajo lastne poti. Pohvalijo se lahko z grobim profilom gumene zmesi s čepki, oblikovanim po navdihu MTB pnevmatike, in izjemno zaščito, ki jo nudijo v vseh vremenskih razmerah.

Osvajanje gorskih vrhov, tek po razgibanem terenu in drugi adrenalinski podvigi zahtevajo brezkompromisno stabilnost ter oprijem. Slednje je pri oblikovanju jesenske kolekcije pohodniške obutve na prvo mesto postavil tudi adidas Outdoor ter pri izdelavi čevljev Terrex Agravic GTX® uporabil vrhunsko tehnologijo in visokokakovosten material.

Tehnološko dovršeni trail čevlji adidas Terrex Agravic GTX® s pomočjo BOOST tehnologije športnikom zagotavljajo maksimalen povratek energije pri visoko intenzivnih in tehnično zahtevnih gorskih izzivih. Njihov izjemen oprijem zagotavlja podplat z grobim profilom Continentalove gumene zmesi s čepki, oblikovan po navdihu MTB pnevmatike, medtem ko GORE-TEX® membrana ohranja stopala suha v vseh vremenskih razmerah. Modro-oranžni moški model vas bo navdušil z lahkotnimi 355 grami, medtem ko temno-rožnati ženski model prepričljivo zmaguje z le 305 grami. S čevlji adidas Terrex Agravic GTX®, ki ponujajo funkcionalnost, stabilnost in zaščito pred vodo, boste le še korak stran od doseganja strmo postavljenih ciljev.

Galerija

Članki iz rubrike