sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

muk
muk
0 22.06.2016 16:55:01

Če zmagajo, bo odvrgla še zastavo

vszi
Italijanska resničnostna zvezda Francesca Cipriani je dala obljubo, zaradi katere bo marsikateri nevtralni navijač navijal za Azzurre.

V deželi, kjer je sicer zelo kratka pot med tragedijo in evforijo, so bili tokrat pred prvenstvom tudi tisti najbolj optimistični tifozi v najboljšem primeru zmerni optimisti. Ekipa, v kateri je tudi laičnemu očesu več kot očitno pomanjkanje kreativnosti in ekstra talenta, pač ni vlivala pretiranega, pravzaprav nikakršnega zaupanja. Toda Antonio Conte je kot neki vsemogočni alkemist (iz)našel in prilagodil neko malce že pozabljeno formulo, ki jih je po 180 minutah že pripeljala v osmino finala. In iz neke apatičnosti, vdanosti v usodo, Italijo in Italijane čez noč vrgla v stanje kolektivne evforije. Šestdesetmilijonski narod znova verjame, živi, diha, sanja z azzurri.

In krenila je evforija, pa je tako Francesca Cipriani svojim 127 tisoč sledilcem na socialnem omrežju obljubila, da bo v primeru zmage Italije pozirala v Evinem kostumu. Obljubo je dala odeta le v italijansko trobojnico, obljubila pa, da bo odvrgla tudi to. če bodo Italijani dvignili lovoriko.

Članki iz rubrike