benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 18.03.2016 12:45:50

OMV Slovenija in člani Kluba zvestobe Smile & Drive Anini zvezdici podarili 38 ton hrane

Pri predaji hrane fundaciji so prostovoljno sodelovali tudi zaposleni v OMV Slovenija.
OMV Slovenija

OMV Slovenija je ob drugem rojstnem dnevu Kluba zvestobe OMV Smile & Drive Anini zvezdici izročil eno največjih donacij doslej. Tudi v letošnjem letu so namreč nadaljevali s tradicijo in v dobrodelni sklad, namenjen družinam v stiski, donirali 300.000 točk zvestobe, kolikor Slovencev se je v zadnjih dveh letih včlanilo v njihov klub. Ob tem pa so k sodelovanju povabili tudi člane kluba in jim omogočili, da svoje točke zvestobe, ki jih prejemajo ob vsakokratnem nakupu na kateremkoli izmed 103 bencinskih servisov OMV po vsej Sloveniji, podarijo v dobrodelne namene. Povabilu se je odzvalo veliko število zvestih članov, tako jim je v dobrem mesecu dni, kolikor je trajala akcija, za fundacijo Anina zvezdica skupaj uspelo zbrati 5,8 milijona točk zvestobe.

- OMV Slovenija je Anini zvezdici izročil eno največjih donacij hrane doslej, ki bo šla v roke slovenskim družinam v socialni stiski. 

- V akciji so skupno zbrali 5,8 milijona točk zvestobe, ki jih je Ana Lukner že unovčila za več kot 38 ton hrane. 

- Pri dobrodelni akciji so prostovoljno sodelovali tudi zaposleni OMV Slovenije, poskrbeli za pripravo paketov in potrebno logistiko.

Kot je ob tem poudarila generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar so v vseh pogledih presegli svoja pričakovanja: »S ponosom poudarjam, da so nas člani kluba s svojo radodarnostjo resnično pozitivno presenetili. Veseli nas, da imamo zveste in hkrati velikodušne člane, ki se zavedajo, da lahko vsakdo izmed nas že z majhno pozornostjo prispeva k boljšemu življenju družin, ki se dnevno soočajo z resničnim pomanjkanjem.«

Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdica, je točke zvestobe že unovčila za več kot 38 ton hrane - to bodo namenili družinam, ki se s težavo prebijajo iz dneva v dan in se soočajo s pomanjkanjem osnovnih življenjskih potrebščin. Donacija OMV Slovenija in članov Kluba zvestobe OMV Smile & Drive jo je pozitivno presenetila: "Z ogromno količino hrane, ki so jo s skupnimi močmi zbrali OMV Slovenija in člani njihovega kluba bomo življenje olajšali številnim slovenskim družinam in otrokom, ki tovrstno pomoč dejansko potrebujejo." 

Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdica (2)
Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdica

Pri predaji hrane fundaciji so prostovoljno sodelovali tudi zaposleni v OMV Slovenija, ki so pomagali pri pripravi paketov ter potrebni logistiki. Zbrana hrana bo razposlana v štiri skladišča po vsej državi, s tem pa bo poskrbljeno za pomoč v vseh slovenskih regijah.

OMV Slovenija, d. o. o.

OMV je na slovenskem trgu prisoten od leta 1992. Družba s sedežem v Kopru ima trenutno v Sloveniji 106 sodobnih maloprodajnih bencinskih servisov. Bencinski servisi OMV so večfunkcionalna storitvena središča – servisi tako za ljudi kot vozila. Svojim gostom zagotavljajo visokokakovostna goriva, maziva ter najsodobnejše avtopralnice, poleg tega pa jim 33 bencinskih servisov s ponudbo VIVA ponuja prigrizke, osvežilne pijače in široko paleto dodatnih storitev. OMV Slovenija neposredno zaposluje 72 ljudi, preko svoje mreže bencinskih servisov pa je družba ustvarila okoli 700 novih delovnih mest.

Članki iz rubrike