najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 09.02.2015 12:38:37

Zaradi grafitov bo tožil mesto

Reuters
Ljudje se včasih odločajo za absurdne in nenavadne tožbe proti posamezniku, mestu ali celo državi, za nekaj podobnega se je odločil tudi predsednik srbske nogometne zveze Tomislav Karadžić.

75-letni Karadžić se je namreč odločil, da bo tožil kar Beograd! Zakaj? Srbski predsednik zveze, ki velja za zelo kontroverzno potezo, med drugim ga imajo v zobeh navijači Crvene zvezde, je nezadovoljen, ker se po srbski prestolnici pojavljajo grafiti z vsebino "Tole (vzdevek Karadžića op. p.) lopov!" 


Predsednik srbske nogometne zveze, ki je že pred časom obljubil, da bo odstopil s svojega položaja, pravi, da je mestna občina te grafite dolžna izbrisati, dodaja pa, da le-ti zelo kvarijo njegov ugled. 

"Tožil bom mesto Beograd in zahteval odškodnino. V mestni občini so dolžni odstraniti te grafite, saj kvarijo moj ugled. Ne vem, morda bodo uvedli kakšen razpis, da se vse to reši. Ne vem, kdo stoji za vsem tem. Videl sem, da je mesto Beograd začelo varčevati, verjetno so privarčevali tudi za mojo odškodnino," je dejal srbski predsednik zveze.

Članki iz rubrike