nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 25.05.2023 13:19:52

Nor zaključek Fantasyja! Poglejte, kdo je zmagal, kdo osvojil velikanski TV in kdo potuje v Pariz!

Sezona slovenske prve lige se je končala, z njo pa se je končala tudi nova sezona Fantasy PLT.

Vedno bolj popularna igra Fantasy PLT, v kateri so se igralci merili za zares bogate nagrade, ki sta jih priskrbela generalni sponzor lige Telemach in turistična agencija Palma, je v tej sezoni naravnost navdušila. Boj za prvo nagrado, veliko, kar 65-inčno televizijo, vredno skoraj 2000 evrov, ki jo podarja Telemach, je bil ogorčen. Nič drugače ni bilo niti v boju za drugo nagrado, potovanje v Pariz za dve osebi in ogled tekme PSG-ja, ki jo podarja turistična agencija Palma. 

Verjeli ali ne, toda na koncu se je zmage s pičlo točko prednosti pred drugouvrščenim veselil Dani Z., čigar ekipa se imenuje FC B. Slavil je s 1978 točkami, na drugem mestu je bil za njim Dario D z ekipo DaDo Team, ki je zbral 1977 točk. Tretji je bil Gašper C z ekipo FC Laško, osvojil je 1962 točk. 



Dani Z je sicer vodja tekmovanj na Nogometni zvezi Slovenije in tudi stalni delegat tekem v slovenski prvi ligi Danijel Žalik, ki zaradi pravil, ki onemogočajo vsem tistim, ki so tesno povezani bodisi z Ekipo bodisi z Nogometno zvezo Slovenije, da prejmejo nagrade, ne more dobiti televizije - brez skrbi, smo ga obvestili in se v popolnosti strinja s pravili -, zato je prvo nagrado osvojil Dario D. Njegovo polno ime je Dario Dotto in v naslednjih dneh mu bomo podelili LG OLED televizor OLED65B13L (vrednost 1.899 evrov), ki ga podarja generalni sponzor Prve lige Telemach. 

Drugo nagrado je tako osvojil Gašper Camluh, ki potuje v Pariz s turistično agencijo Palma. Tretja nagrada pa pripada tistemu, ki je končal kot četrtouvrščeni, in sicer Maticu Bertonclju, ki je s svojo ekipo NK Drveni osvojil 1956 točk in si prislužil pametno tablico Xiaomi Pad 5, ki jo podarja generalni sponzor Prve lige Telemach.

Članki iz rubrike