državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 04.02.2023 11:44:50

Kaj pa tole?! Balkanska naveza v Dallasu, namesto Irvinga bi klub Dončiću pripeljal ...

Profimedia
Potem ko so se pojavile govorice, da bi Kyrie Irving lahko kariero nadaljeval v Dallasu, imajo v klubu tudi nekaj drugih rešitev.

Iz ZDA prihajajo informacije, da pri Dallasu ne razmišljajo, da bi naredili resen korak naprej pri tem, da bi v svoje vrste pripeljali Irvinga. Kljub temu to ne pomeni, da v klubu ne iščejo igralcev, s katerimi bi olajšali življenje Luke Dončića in mu priskrbeli ustrezno pomoč.

Po nekaterih govoricah naj bi Mark Cuban s sodelavci želel moštvo okrepiti z Bojanom Bogdanovićem in Bogdanom Bogdanovićem. "Želijo Bojana Bogdanovića iz Detroita in Bogdana Bogdanovića iz Atlante. Obupani so in odločeni, da Luki Dončiću pripeljejo pomoč, preden omedli zaradi izčrpanosti pri vodenju franšize," je zapisal Vincent Goodwill iz Yahoo Sports.



Omenimo lahko, da se je že v preteklosti Bojana Bogdanovića povezovalo z Dallasom, med drugim tudi v tej sezoni. Jasno pa je, da bodo morali plačati kar visoko ceno, če bodo želeli pripeljati 33-letnega Hrvata. Med drugim naj bi morali v zameno dati tudi svojo pravico izbora v prvem krogu nabora leta 2027.

Kar zadeva Bogdana Bogdanovića so stvari precej sveže in za zdaj niti ni jasno, ali so pri Dallasu že naredili kakšen konkreten korak v tej smeri. Vprašanje je, ali bi Atlanta sploh želela izpustiti 30-letnega srbskega košarkarja.

Članki iz rubrike