franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 27.09.2022 12:04:55

Brez zadržkov: Dončić Američanom razkril, kaj se je dogajalo po EuroBasketu: Zdaj sem v redu, a ... (video)

Profimedia
Luka Dončić v ZDA stopil pred predstavnike medijev.

Ta teden bodo ekipe lige NBA startale s pripravami, še preden pa so se tem posvetile, so se košarkarji z novinarji srečali na vsakoletnem medijskem dnevu.

Luka Dončić je nekaj dni po koncu EP v košarki odpotoval v ZDA, kamor pa po napornem poletju ni prišel res spočit. Za njim je drugo naporno poletje, lansko je bilo prav tako pestro zaradi igranja kvalifikacij za OI, na katerih je nato tudi Slovenija igrala.

To poletje je med drugim odigral kvalifikacijski tekmi za SP, pa turnir, na katerem je doživel razočaranje, o tem in o poletju na sploh, pa je spregovoril tudi v Dallasu.

"Ko predstavljaš svojo državo, si poln čustev. Da lahko igraš za svojo državo, se bolj kot ne odrečete celotnemu poletju. Močno spoštujem vsakogar, ki se odloči za to, ker je zelo težko. Na neki točki si želite biti nekje na plaži, a morate na trening. A po drugi strani sem vedno užival v vsakem trenutku, ko sem igral za reprezentanco," je med drugim povedal naš košarkarski as, ki je priznal, da je bil po koncu EP povsem izčrpan: "Zdaj se počutim v redu. Verjetno pa sem takrat (ko se je vrnil domov, op. p.) spal po 13, 14 ur na dan. A zdaj sem super."

Članki iz rubrike