Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
2 15.02.2018 08:51:15

Gorana Dragića je GROBO UŽALIL AVSTRALSKI POSLANEC! Zdaj mu je ZMAJ vrnil! Z OBRESTMI!

Reuters
V avstralskem parlamentu so govorili o Goranu Dragiću!

Pred dnevi smo poročali, da so se o Goranu Dragiću pogovarjali kar v avstralskem parlamentu! Avstralski poslanec Tim Watts se je kapetana slovenske reprezentance lotil na zelo nizkoten način, in to samo zato, ker je Dragić dobil prednost pred avstralskim zvezdnikom Benom Simmonsom na All-Starju. "Nihče z več kot dvema delujočima možganskima celicama ne bi dal prednost Goranu Dragiću pred Benom Simmonsom," je med drugim dejal Watts.

Zdaj je nevzgojenemu Avstralcu odgovoril Goran Dragić, ki so ga novinarji povprašali, kakšen je njegov komentar na Wattsove besede. "O tem je govoril v parlamentu?" je Zmaj najprej mislil, da se novinarji šalijo. Ko je ugotovil, da ne gre za šalo, pa je dejal: "Raje naj se posveti svojemu delu v parlamentu in ljudem, ki jih zastopa. Šport pa naj prepusti drugim. Sploh ne vem, kaj naj rečem. On ne odloča o tem, kdo bo nastopil na All-Star tekmovanju!" 

Dragić pri Avstralcih ni najbolje zapisan. Že pred štirimi leti se jim je zameril, ko je njihovo košarkarsko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Španiji obtožil namernega poraza proti Angoli, s katerim so se Avstralci želeli v četrtfinalu izogniti reprezentanci ZDA - nanje so v četrtfinalu naleteli Slovenci, Avstralcem pa se kalkulacije niso izplačale, saj so že v osmini finala izpadli proti Turčiji -, kar je razjezilo Dragića. Zvezdnik Miamija je takrat izjavil, da je košarka čudovit šport in da v njem ne bi smelo biti prostora za kalkuliranje ter namerno izgubljanje, hkrati pa je pozval FIBO k preiskavi. "Morda se še spomnijo tega," se je nasmejal Dragić. 

Članki iz rubrike