Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 19.12.2017 15:21:09

Domžalčani z novim direktorjem, Krka z novim predsednikom

Matevž Zupančič
www.alesfevzer.com
V košarkarskih klubih iz Domžal in Novega mesta bodo v koledarsko novo leto vkorakali s spremembami v klubskih upravah. Novi direktor domžalskega kluba je postal Matevž Zupančič, dosedanji Ladivoj Gorjan v klubu ostaja v svetovalni vlogi. Na rednem občnem zboru Krke je Braneta Kastelca na položaju predsednika kluba zamenjal Andraž Šuštarič.

Košarkarski klub Helios Suns iz Domžal je v zadnjih letih doživel nekatere večje spremembe, v sodelovanju z generalnim sponzorjem, družbo Helios in z izdatno podporo okolice ter mestne občine Domžale, pa je klubu uspelo ohraniti raven delovanja kot močan slovenski prvoligaš, menijo pri Domžalčanih. Da bi v klubu dosegli ključne cilje, se je uprava odločila okrepiti klubsko vodstvo.

Zupančič, ki ima magisterij iz športnega managementa, je od leta 2005 deloval pri Petrolu Olimpiji, kjer je sprva skrbel za odnose z javnostjo, komunikacije in marketing ter koordinacijo dejavnosti članske ekipe. Leta 2013 je prevzel mesto direktorja kluba, ki ga je vodil do avgusta. Med tem je več let zastopal klub v evroligi, eurocupu in ligi ABA in je bil dejaven v organih KZS.



Dolgoletni predsednik kluba Brane Kastelec se je odločil, da bo zaradi prevzema dodatnih obveznosti v družbi Krka vodenje kluba predal mlajšim, sam pa bo še vedno dejaven v klubu kot član upravnega odbora. Novi predsednik kluba iz Novega mesta je postal 39-letni magister farmacije Andraž Šuštarič, ki ravno tako kot prejšnji prihaja iz dolenjskega proizvajalca zdravil Krke.

Pod vodstvom dosedanjega predsednika je Krka leta 2010 postala državni prvak in ta dosežek ponovila brez prekinitve petkrat zapovrstjo. Košarkarji iz Novega mesta so leta 2011 postal prvak evropskega eurochallengea in osvojili tretje mesto v regionalnem tekmovanju, današnji ligi ABA.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike