mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
18 25.09.2017 22:01:48

Ojoj ... Se spomnite, kaj je ZORAN PREDIN obljubil, potem ko je 'mahnil' sodnika? No, zdaj pa si poglejte TOLE! (foto)

Grega Wernig
Zoran Predin je bil ves čas zvest navijač Olimpije, potem pa je prišel neljubi dogodek pred tremi leti in pol ...

Takrat je priljubljeni pevec in avtor napadel sodnike ob porazu Uniona Olimpije proti ukrajinskemu Budivelniku. Seveda je vse skupaj globoko obžaloval, kar je kasneje tudi zapisal:

"Globoko se sramujem svojega nedopustnega dejanja po včerajšnji tekmi. Ne glede na to, da sem popolnoma izgubil nadzor nad sabo, ni nobenega opravičila za moje obnašanje. Iskreno se opravičujem vsem prizadetim, še posebej sodniku Lopesu. Upam, da ga nisem poškodoval, saj to ni bil moj namen,"

Dodal je še, da se opravičuje tudi klubu ter da se sramuje dejanja potem, ko mu je klub izkazal zaupanje in mu dovolil kupiti sezonsko karto. Po incidentu pa je dejal, da na tekme Olimpije ne bo več zahajal.

"Opravičujem se vsem pravim navijačem, saj še vedno trdim, da je takšno obnašanje nedopustno, ker podpiram samo športno in fer navijanje. V bodoče se odpovedujem obisku tekem, saj očitno ne znam krotiti svojih čustev. Obžalujem, da sem s svojim obnašanjem demonstriral slab zgled za mlajše navijaške navdušence. Želim si, da se takšno obnašanje na nobeni tekmi nikoli več ne ponovi." 

A prišla je sezona 2017/18, prestižna pripravljalna tekma proti Obradovićevemu Fenerbahčeju ter nova Olimpija, Petrol Olimpija.

predin tekma
vszi

In Zoran Predin pa je znova zasedel svoje klasično mesto na parketu stožiške dvorane. Očitno je sam pri sebi ocenil, da je tista črna pika v njegovi karieri dokončno za njim in da bo znova s svojo prisotnostjo pomagal novi Olimpiji, Petrol Olimpiji. 

Članki iz rubrike