Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 08.09.2017 15:15:43

Na Ježici bodo 24 ur igrali košarko

Irene Pappa
V športno-rekreacijskem centru ŠRC Ježica se bo drevi ob 20. uri po trinajstih letih začel najstarejši slovenski košarkarski maraton, na katerem bo poskrbljeno za ogromno zabave, omogočen pa bo tudi ogled sobotne tekme osmine finala evropskega prvenstva med Slovenijo in Ukrajino na velikem platnu.

V košarkarskem maratonu bodo sodelovali predstavniki vseh rodov Košarkarskega društva KD Ježica, od igralcev otroške šole pa vse do najstarejših veteranov, kot gosti jih bodo obiskali tudi predstavniki mlajših selekcij ŠD KOŠ Primorska, s katerim si delijo skupnega generalnega sponzorja - podjetje SIXT Slovenija, ter številni nekdanji reprezentanti, ki se bodo predstavili na spektaklu Hitradia Center proti VIP ekipi Ježice.


Na tekmi, ki ji bo sledil prijateljski koncert skupine Big Foot Mama s predskupino Joker out, bodo za ekipo nekdanjih reprezentantov nastopili Sani Bečirović, Samo Udrih, Smiljan Pavić, Roman Horvat, Walter Jeklin, Primož Brezec, Ivica Jurković, Goran Jagodnik in Slavko Duščak, medtem ko bodo barve Ježice med drugimi branili tudi Domen Lorbek, Uroš Slokar, Igor Thaler ter Goran Vojnović.

Vsem obiskovalcem 24 ur košarke na Ježici svetujejo, da se zaradi izjemno omejenega števila parkirnih mest v okolici dvorane na dogodek odpravijo z javnim prevozom ali peš. Udeleženci prireditve bodo lahko poleg dobre košarke, zabeljene z obilico zabave, uživali tudi v dobri hrani ter pijači in sodelovali v srečelovu, v katerem je skoraj 1500 odličnih nagrad, med glavnimi dobitki pa dresi slovenske košarkarske reprezentance, gospodinjski aparati, knjige, vstopnice za tekme ljubljanskih klubov in slovenskih reprezentanc.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike