ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 07.08.2017 19:34:51

Besedić se vrača v Helios

V Domžalah počasi, a vztrajno, zaključujejo s sestavo ekipe za novo sezono. Zadnja pridobitev bo trenerju Jovanu Beaderju prav prišla predvsem v borbi pod obema obročema, saj se k Helios Sunsem vrača nekdanji "barvar" Jure Besedič.

25-letni in 205 cm visok košarkar ima za sabo že kar nekaj let igranja v slovenskih prvoligaških dvoranah. V Domžale je leta 2006 prišel še kot kadet in za Helios nastopal vse do konca sezone 2013/14, nato je nepolne tri sezone igral za Portorož ter lansko sezono zaključil v italijanskem nižjeligašu Angriju.


"Vesel sem, da se vračam v mesto, kjer sem košarkarsko odrasel. Hvaležen sem upravi kluba za priložnost, predvsem pa za zaupanje, ki ga bom poskušal po najboljših močeh upravičit. Verjamem, da lahko z mešanico mladih košarkarjev in nas malo bolj izkušenih spišemo novo uspešno zgodbo domžalske košarke," je dejal Besedič.

"Počasi se bližamo končni sestavi moštva za novo sezono, ki bo ravno prava mešanica mladih, perspektivnih košarkarjev, in tistih z malo večjo kilometrino in več izkušnjami, ob katerih se bodo lahko mladi še dodatno razvijali. Jureta dobro poznamo, saj je bil dolga leta naš član in verjamemo, da nam bo prava pomoč na položajih pod košem," pa je z okrepitvijo za novo sezono zadovoljen Aleš Klavžar, predsednik Helios Suns.

Članki iz rubrike