hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 04.07.2017 12:59:33

Košarkarji Olimpije z novim predsednikom postajajo Petrol Olimpija

www.alesfevzer.com
Prvi mož Petrola Tomaž Berločnik je na volilni skupščini ljubljanskega košarkarskega kluba Olimpija v Stožicah postal novi predsednik kluba, ki se bo poslej imenoval Petrol Olimpija. Nasledil je Janija Möderndorferja, ki je državnega prvaka in najuspešnejšo slovensko košarkarsko ekipo v zgodovini vodil zadnjih sedem let.

"V veliko čas mi je, pa tudi odgovornost, da bom vodil najpomembnejši klub v državi. Dolgo smo se usklajevali s sponzorji, kakšna naj bi bila nadaljnja pot Olimpije. Ta je sedaj sestavljena v trden mozaik. Še vedno pa nas čaka finančna sanacija v višini milijon evrov. V naslednjih letih bodo tudi športne ambicije večje, kot so sedaj zastavljene. Skupaj bomo spravili Olimpijo tja, kjer je nekoč že bila," je po izvolitvi dejal Berločnik.

Berločnik je univerzitetni diplomirani inženir strojništva in magister ekonomskih znanosti. Med drugim je bil tudi predsednik uprave Donita Tesnita, predsednik uprave družbe Istrabenz, na mesto predsednika uprave Petrola je bil prvič imenovan 1. februarja 2011, zdaj pa od 1. februarja 2016 opravlja svoj drugi mandat.

Članki iz rubrike