Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ku
ku
0 03.06.2015 14:16:02

V Domžalah tudi izkušeni Zagorac

Arsen Perić
Helios Sunsi so se dobili še tretjo okrepitev v zadnjih treh dneh. Po dveh mlajših košarkarjih, Đorđeju Leliću in Simu Atanackoviću, so Domžalčani v klub vrnili še izkušenega Željka Zagorca, ki se k Sunsem seli iz Grosbasketa.

34-letni Željko Zagorac je drugi strelec in drugi skakalec pravkar zaključenega prvenstva. S svojimi 204 cm se najbolj znajde na položaju krilnega centra, lahko pa zaigra tudi kot "klasična petka".


Za Grosupeljčane je v 17-ih tekmah, kolikor jih je odigral v Ligi Telemach, dosegal po 18,2 točk in 8,5 skokov na tekmo, s čimer je bil statistično gledano po valorizaciji tudi tretji najboljši posameznik lige Telemach.

"Ponovno se vračam v Domžale in verjamem, da bo ta zgodba zelo uspešna, da bomo rezultatsko šli naprej. S trenerjem sva sodelovala že v Slovanu in vem, da je človek, ki ima res ogromno energije. Komaj čakam na treninge in vesel sem, da bom v klubu, ki je bil prvak, ki ima zgodovino in tradicijo," je povedal starejši od bratov Zagorac ob povratku k Heliosu.

Članki iz rubrike