stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
9 26.03.2024 13:04:33

Tekmi sezone za Luko Dončića? Slovenski zvezdnik pred enim od najtežjih izzivov z odločnim opozorilom!

Profimedia
Po zmagi nad Utahom Dallas Luke Dončića čaka že nov veliki izziv: gostovanje pri Sacramentu, ki je neposredni tekmec Teksašanov za šesto mesto.

Košarkarji Dallasa so uspešno začeli serijo petih zelo pomembnih gostovanj. Utah so premagali s 115:105, zdaj pa Luko Dončića čakata morda celo najpomembnejši tekmi sezone. Dallas se bo dvakrat zapored pomeril s Sacramentom, ki je njegov neposredni tekmec za neposredno uvrstitev v končnico. Trenutno je za odtenek v boljšem položaju Sacramento, ki je šesti z enakim razmerjem zmag in porazov, le da je bil letos že dvakrat boljši od Dallasa na medsebojnih obračunih. In to sredi Dallasa. 

Dončića in soigralce naslednja tekma čaka že v noči na sredo, ko bodo ob 3. uri po slovenskem času gostovali prav pri Sacramentu. Z istim tekmecem se bodo nato pomerili tudi 30. marca. "Vedno je težko igrati proti Sacramentu in njihovim navijačem. Imajo veliko odličnih igralcev in ti tekmi bosta zelo zahtevni. Moramo držati skupaj vseh 48 minut in igrati fizično," je o naslednjih tekmecih dejal Dončić.

"Moramo se osredotočiti le na naslednjo tekmo. Se pa kot ekipa zavedamo, da je ta gostujoča serija pomembna. Moramo se boriti iz dneva v dan in zagotovo nam ne bo lahko. Moramo se držati naše igre in poiskati ključe do zmage," je Dončića dopolnil Gafford.

Članki iz rubrike