stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
0 23.02.2024 06:02:14

Kakšen odgovor Dončića in Dallasa vsem kritikom in glasno sporočilo tekmecem (video)

Profimedia
Dallas je zmagal že sedmič zapored.

Mnogi so bili prepričani, da je premor za all star za Dallas prišel v nepravem trenutku. Ekipa Luke Dončića je namreč pred tem ujela ritem in nanizala kar šest zaporednih zmag. A tudi po premoru nadaljujejo z izjemnimi predstavami. Tokrat so premagali še Phoenix, in sicer s 123:113. 

Luka Dončić pa je še enkrat več dokazal, da je eden od najboljših košarkarjev v ligi. Tokrat je po počitnicah in enem dnevu treninga dosegel 41 točk, dodal pa je še 11 asistenc in 9 skokov. Izjemen je bil tudi Kyrie Irving, ki je dodal 29 točk. Dallas je z novo zmago skočil na šesto mesto, ki je tisto, ki vodi neposredno v končnico.

Dallas je ob Bostonu trenutno ekipa z najdaljšim nizom zmag, kar pa še posebej razveseljuje navijače Teksašanom, pa je dejstvo, kako zelo je ekipa napredovala v zadnjih tednih. In da te zmage še zdaleč niso naključje. Dončić in Irving res delujeta izjemno skupaj, tudi novi okrepitvi Gafford in Washington pa sta dodala tistega nekaj, kar je Dallasu manjkalo predvsem v obrambi.

V prvem polčasu je bil Phoenix praktično ves čas v rahlem vodstvu in je na premor odšel z izidom 63:60, igra Dallasa pa je bila preveč odvisna od sicer izjemnega dvojca Dončić - Irving. V drugem polčasu je slovenski zvezdnik eksplodiral in k nizu 15:0 prispeval kar tri trojke. Čeprav se je Phoenix uspel vrniti, je bilo nadaljevanje tekme povsem v znamenju Dallasa, Dončić je bil izjemen - skupno je zadel 6 trojk na tekmi, skupaj z Irvingom pa sta poskrbela za izjemne akcije in tlakovala pot do sedme zaporedne zmage.

Naslednja tekma Dallasa bo na sporedu v nedeljo ob 23. uri po slovenskem času, nasprotnik pa Indiana.

Značke: dončić, dallas, nba

Članki iz rubrike