franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 10.02.2024 23:07:10

Uau! Maestro Luka in noro sporočilo Dallasa - glejte, kaj se je dogajalo proti eni najboljših ekip!

Profimedia
Dallas Mavericks so z imenitno predstavo premagali Oklahoma City Thunder.

Ne samo da je Dallasu uspelo premagati eno najboljših ekip v ligi, na poti do četrte zaporedne zmage (po ttreh zmagah na gostovanjih) je imenitnega nasprotnika povsem povozil in poslal nekaj zelo pomembnih sporočil. Prva četrtina je bila najboljša v celotni sezoni in v njej je Dallas nasul kar 47 točk, nato le malo popustil in nekajkrat spustil nasprotnika bližje, a Oklahoma ni nikoli vodila, Mavericksi pa so se vsakokrat oddaljili in tekmo odločili že precej pred koncem. 

Celo tako zelo, da so bili po svoje predobri in fantastičnemu Dončiću, ki je zadeval z vseh položajev, čaral s prodori in asistencami, sploh ni bilo treba igrati zadnje četrtine, s tem pa je ob 32 točkah celo ostal pod svojim strelskim povprečjem, z devetimi asistencami in 8 skoki pa mu je tudi zmanjkalo za v zbirko trojnih dvojčkov. Če bi bila tekma vsaj pikico bolj izenačena in napeta, bi seveda točk, skokov in asistenc bilo še občutno več, vendar pa je Dallasu precej pomembneje to, kar je tokrat dobil od ekipe kot celote. 

Tudi od obeh novincev, ki sta proti Oklahomi debitirala. PJ Washington je več kot zadovoljil, Daniel Gafford pa navdušil (19 točk in 9 skokov v 17 minutah) in dobil stoječe ovacije na odprti sceni tako za strelski kot skakalni, obrambni in borbeni prispevek. Dončić ga je na parketu pozdravil z dvema takojšnjim asistencama, nato pa je novemu centru steklo in pokazalo se je, kako zelo pomemben bi lahko bil za novo moštvo. Dallas pa je na poti do končnih 146:111 (!?) pokazal, da ga bo v tej sezoni morda treba jemati zelo resno tudi v igri za velike stvari. 

Značke: dončić, dallas, oklahoma

Članki iz rubrike