sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ku
ku
1 06.06.2023 10:11:17

James na poti v Dallas? Da, lahko se zgodi, ampak samo pod enim pogojem! Lakersi želijo ...

Instagram
V ligi NBA se nam obeta kar nekaj zanimivih prestopov.

V ligi NBA se igra le še veliki finale, v katerem se merita Denver Vlatka Čančarja in Miami. Ostale ekipe so že na oddihu, kar pa ne pomeni za klubske pisarne. Vodilni možje bodo morali strniti glave in poskrbeti za okrepitve, precej dela pa čaka Dallas. Ekipa Luke Dončića bo ostala brez Kyrieja Irvinga, ki mu poteče pogodba, glede na to, da so zanj dali kar nekaj pomembnih mož, pa bi bil njegov odhod vsekakor hud udarec.

V ameriških medijih so se sicer pojavile trditve, da se Irving nagiba k podaljšanju pogodbe z Dallasom, kjer ima še nekaj neporavnanih računov, za nameček naj bi v Teksas vabil nekdanjega soigralca in enega največjih košarkarjev vseh časov LeBrona Jamesa.



Toda tukaj nastopi težava, saj je jasno, da se Los Angeles Lakersi ne bodo kar tako odpovedali uslugam svojega prvega zvezdnika. James ima pogodbo z Jezerniki še za eno sezono, cena za Američana pa ne bo nizka. "Lakersi bodo prisluhnili ponudbi Dallasa za LeBrona Jamesa le v primeru, če bo v posel vključen Luka Dončić," trdi ameriški novinar Jovan Buha, ki za The Athletic pokriva ekipo Los Angeles Lakers.

Jasno je, da se Dallas Dončiću ne bo odpovedal za noben denar in nobenega igralca, posledično je tudi jasno, da se prestop Jamesa k Dallasu ne bo zgodil.

Članki iz rubrike