zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 13.02.2023 12:09:06

Je bil res Dončić kriv za zadnji poraz Dallasa? Luka se je opravičil, zdaj se je oglasil tudi Irving!

Profimedia
Dallas je na zadnji tekmi s Sacramentom doživel poraz po podaljšku.

Košarkarji Dallasa so se v zadnjih dneh znašli pod še večjim drobnogledom, kot pred začetkom sezone. Razloga je seveda Kyrie Irving, ki je zapustil Brooklyn in 'pristal' v družbi Luke Dončića. Slovenec, ki je v letošnji sezoni v res izjemni formi, še nikoli ni bil v položaju, ko bi mu družbo delal še en zvezdnik. Kot je sam dodal, se mora tudi sam še veliko učiti na tem področju in že prva tekma je bila tudi prva učna ura. 

Mnogi so Dončiću očitali, da bi moral v podaljšku in napadu za izenačenje podati Irvingu, ki je bil takrat res vroč, namesto tega pa je sam metal za tri točke in zgrešil, Dallas pa je ostal praznih rok. Mladi Ljubljančan se je po tekmi opravičil in dejal, da bi moral podati. 

Zdaj se je oglasil še Irving in dejal, da je Dončićevo opravičilo povsem odveč ter podal svoj pogled na celotno situacijo: "Ne glede na to, ali bi metal on ali jaz, bi bil to odličen met. Nobenega pritiska z moje strani v smislu 'daj mi žogo', če se je on počutil dovolj samozavestnega za met. Če bi podal meni, bi se morda razpletlo drugače, morda pa tudi ne. 'Kaj če-ji' so v tem primeru popolnoma brezpredmetni."

Dallas se po petih zaporednih gostovanjih zdaj vrača v domačo dvorano, kjer bo Irving zaigral prvič, v noči na torek ob 2.30 po slovenskem času se bo pomeril z Minnesoto.

Članki iz rubrike