palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
4 04.02.2023 07:46:56

Superzvezdnik na poti k Luki Dončiću?! Bodo v Dallasu le sestavili šampionsko ekipo?!

Profimedia
Ligo NBA je močno pretresla novica, da želi Kyrie Irving zapustiti Brooklyn. Igralec bi rad odšel v drug klub do naslednjega četrtka, ko se bo končal rok za menjave igralcev.

Košarkarjeva želja po odhodu je ligo pretresla v smislu, da so se takoj začele špekulacije, kdo ga bo uspel dobiti. Tridesetletni branilec spada med superzvezdnike lige, a hkrati je njegova svojeglavost tista, ki marsikoga moti. Toda tak je Kyrie Irving, v paketu dobiš izjemnega košarkarja in precej kontraverzno osebnost.


Seveda se je kmalu po objavi novice izoblikoval nabor moštev, kjer bi lahko pristal. Poznavalci dogajanja omenjajo Los Angeles Lakers, Miami, Phoenix in - Dallas. Prav zadnja naj bi imela najbolj realne možnost, da ga res zvabita v svoje vrste.

Pri tem naj bi imeli pri Dallasu dobre možnosti, da ga dobijo. Ekipa nujno potrebuje igralca, ki bi z Luko Dončićem tvoril par superzvezdnikov. Nikakor ni zanemarljivo, da se je Dallas že pred časom zanimal za Irvinga, zato naj bi prav gotovo razmislili, kako izpeljati posel. Je pa res, da Dallas tako kot večina drugih ekip v preteklosti ni bil pripravljen sprejeti njegove plače. Morda bo zdaj drugače, saj bo potrebno Dončiću dodati kakšnega superzvezdnika, če želijo narediti moštvo, ki bo sposobno osvojiti prstan.

Članki iz rubrike