najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
0 18.07.2022 12:11:49

Genialno! Luko Dončića primerjali z 'volkom'! V primerjavi s Hardnom, Youngom, Curryjem... je počasen, a strašen in dominanten (video)

Seveda najboljšega slovenskega košarkarja Luko Dončića, ki je res globalna zvezda, cel čas primerjajo z ameriškimi košarkarskimi zvezdniki...

Mnogi Luki Dončiću očitajo, da je preslabo telesno pripravljen, da ima premalo atletsko telo in da je prepočasen. Morda kaj od slednjega v primerjavi z res vrhunskimi ameriškimi košarkarji, ki so vsi po vrsti pravi atleti, drži. Toda vrhunska košarka ni samo hitrost v gibanju, polnjenje koša ali garanje v obrambi. Luka ima košarkarsko inteligenco kot jo je imel verjetno do zdaj v zgodovini samo še Michael Jordan. Dončić ima pomanjkljivosti, katere se on sam tudi zaveda, a je še vseeno eden od igralcev v ligi NBA, proti kateremu je najtežje izpolnjevati obrambne naloge (ponavadi se 'na njemu' izmenjavajo dva ali trije igralci). So pa na video na katerem je tekmovanje psov na spretnostnih prilepili priimke vrhunskih košarkarjev in Luka je na vrsti kot zadnji, najpočasnejši, a največji pes, ki je videti, da resnično obvladuje in nadzoruje dogajanje. Njemu pač ni treba teči oziroma vijugati hitro.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike